SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím,
plánuji si pořídit na domácí sváření samostmívací kuklu, nějakou do 1500,-, na práci kolem "domu", MMA a TIG.
Zaujali mě tyto kousky:
ADF 725S - tato se mi "líbí" nejvíce
ASK400
P600
Uvítal bych vyměnitelné baterie a možnost přepnout na režim "broušení".
Díky za info. PS: Fórum jsem pročítal ale na Speedglass nemám
Máte někdo zkušenosti?
Zkus se podívat na Kowax KWX6, mám ji sice jen 14 dní, ale zatím spokojenost. Svařoval sem zatím jen venku, slunko nesvítilo, včera večer sem dodělával něco pod reflektorem a dobrý.
Zkoušel jsem Proteco 600, funguje ale jen na nejvyšší citlivost a za denního světla. Pod reflektorem ne, musí se snížit citlivost aby se vůbec rozetměla a potom si nablikáte do očí. Tak jsem nakonec připlatil a koupil Speedglas, ten funguje bez problémů.
Asi vezmu ADF 725S - je stejná jako Kowax KWX6, ale má navíc vyměnitelné baterie... nevíte jestli je taky vnější ochranná folie usazena v gumovém těsnění jako u Kowaxu? Kowax se chlubí, že těsnění má jen on.
cus je to jedno co vemes,videt zacnes az tak od 3 litru,jo co ja se natrapil s lacinejma sunkama made in UFO - neidentifikovatelny predmet po pouziti letajici
Na občasné sváření, tj. cca 2h za měsíc, mi snad ADF 725S snad bude stačit...
zvaram casto a vlastnim
http://www.proteco-naradi.cz/svareci-ku … 83715.html
nic s nou nepookazis
Najděte si na netu firmy , kde sídlí atd . Proteco je jen překupník nejlevnější číny .
Oči máš jen jedny, nešetři. Jestli na to teď nemáš, tak si počkej až mít budeš. Fakt se to vyplatí.
Mám, ale nechci dávat za kuklu 10 ani 5 tis. Do teď jsem měl obyč. kuklu co se drží v ruce, a slepý nejsem... Takže si myslím, že i při koupi ADF725S to bude v ochraně zraku pokrok... podle hodnocení kazety dle EN379, to "nemůže" být zraku škodlivé...
Stránky: 1