SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
U neběžných strojů by se hodila fotka , ne její odkaz .
http://www.svarecky-obchod.cz/svarecky- … no-gas.htm
Pod timhle nazvem se prodavala jen jedina svarecka a predpokladal jsem, ze od ni navod pravdepodobne bude mit jen nekdo, kdo se s ni uz setkal a tudiz vi jak vypada...
a co sni mate za problem?
Editoval alll (21-10-2014 21:32:02)
Nemam s ni problem. Ale pouziva ji vic lidi a bylo by dobry, aby byl v pripade nejasnosti v dilne po ruce navod.
A pak jde o dohledani nejakych technickych detailu. Treba by me zajimalo jakym presne proudum (jak na primaru, tak na sekundaru) odpovidaji jednotliva nastaveni tech 2 prepinacu na nastaveni proudu. A podobne veci co clovek muze obcas chtit vedet...
Nejsem těchto bedýnek v praxi znalec . Ale připadá mi , že když přemaluješ beno na einhell a místo mig165 dodáš sga 150 , tak je to fuk .
harvie napsal(a):
Nemam s ni problem. Ale pouziva ji vic lidi a bylo by dobry, aby byl v pripade nejasnosti v dilne po ruce navod.
A pak jde o dohledani nejakych technickych detailu. Treba by me zajimalo jakym presne proudum (jak na primaru, tak na sekundaru) odpovidaji jednotliva nastaveni tech 2 prepinacu na nastaveni proudu. A podobne veci co clovek muze obcas chtit vedet...
K temto strojum v podstate netreba navodu elektroniku si 99% uzivatelu neopraví,na stitku ktery by mela mit kazda svarecka je vse dulezite.
Co se proudu tyka najdete si tu prosim teorii Mig Mag odbockovych zdroju a pochopite ze se u nich nastavuje pouze napeti.Proud si diky vlastnostem trafa meni sama.
Nastavení je: 1-min/max a 2 -min/max . Toto je amatérská svářečka,která nepatří na dílnu.
Tenhle typ svářeček taky nemusím. Když mají na nastavení napětí jen dva kolébkové přepínače. I klasický otočný přepínač, ale jen 4 polohy, to je hodně málo.
O tom, že to není ultra profi svářečka vim i bez vás Nicméně to nebylo tématem diskuze a tak bych to s poděkováním všem asi uzavřel linkem na návod, který mi laskavě zaslal dodavatel:
http://uloz.to/x8uaYJSq/navod-beno-mig-165-195-zip