SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
jsem tady novým členem a ke svařování jsem se dostal přes opravy aut asi před 8 lety a od té doby mám už něco za sebou, ale stále se mám co učit. Papírově se mi podařilo přes úřad práce udělat základní kursy na CO a v tomto roce i TIG na nerez a hliník. Pro svařování mám koupen Omicron 205 a plyn směsný Ferromix 18 a po dávných začátcích na trafu z Bauněčeho jsem přešel na invertory a momentálně je můj nejnovější přírustek invertor koupený přes internet ato eurotek 200 MMA/TIG. Tuto svářečku mám jako přenosný přístroj kolem baráku, ať s tím můžu běhat po pozemku. A nyní se dostávám k samotnému problému. S dřívějších dob mám nakřečkovány různé elektrody a nevím co jsou zač: jejich označení je:
FOX 7018
SUPERBAZE 7018
VOZE 121B velmi špatně čítelné
prosím poraďte co je to zač, už jsem to tady zkusil najít a nic.
Minimalne prvni elektrody jsou zde zminovane nekolikrat.
Co treba google??staci jen cist
ps:prvni dve jsou obyc bazicke elektrody na nelegovane konstrukcni oceli.
Běžné bazické elektrody, vhodné na stejnosměrný zdroj - invertor a na černý materiál. Na trafa nevhodné.
No strýčka Googla jsem zkoušel, ale nechtěl se mnou spolupracovat asi jsem se špatně ptal. Takže díky za odpověď.
Ahoj, doslechl jsem se o prodeji elektrod EB 125 (ŽAS Vamberk) za 20Kč/kg. Chlapík je měl na půdě, jsou v pohodě, ez rezu a neloupou se. Chce je ještě někdo? Je to na českobudějovicku.
Mohu se zeptat jaký průměr elektrod to je? a kde přesně?
průměr 3,15
Trhové Sviny (chlapík toho má snad půl palety..)
Tak to už je moc daleko jenom do budějek to mam 96km. Sice tam studuju, ale dostanu se tam až tak v únoru