SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobný problém jako já. Pod svářečskými rukavicemi se mi při dlouhodobějším nošení dělá vyrážka, male drobné pupínky, které svědí. Vyzkoušel jsem dva druhy rukavic od fy. CERVA silnější a slabší a výsledek neměnný. Mazat ruce krémem také nepomohlo a bez rukavic pochopitelně svářet nejde.... Poradí někdo?
Editoval matyman2 (18-08-2014 11:03:42)
Patrej po tom kde je prohlem mozma bude problem chromem cinena kuze.Nech si udelat testy na alergii.
Myslel jsem spíš nějaké rady, než se vydám k doktorovi, to je u mně vždycky až poslední možnost.
to bude urcite alergia...treba len najst vyrobok ktory ti nebude drazdit ruky
zkusil bych rukavice z pravé kůže.
máme v práci i s kevlarovými chrániči a úplně perfektní. jestli zmizne vyrážka to nezaručuji, ale měl jsem taky rukavice které ještě barvili bud červeně nebo žlutě. hrozný a byl to výrobce ardon.
zítra nafotím rukavice které mám v práci.
a koukám že se to nedá ani sehnat na netu. ale výrobce jě nějaká firmička z moravy. zítra také mohu zjistit
Vzal jsem ze zdejší inzerce na zkoušku nějaké rukavice od Esabu(určitě jim to šije někdo jiný a logo je tam pouze vytištěné) a celkem spokojenost porovnám li to s tmavě modrou klasikou se žlutýmy vsadky od "Červa".
zkusil bych něco z tohoto:
http://www.ochrannepomuckycz.cz/pracovn … p;sort=20a
Jsou tam s bavlněnou vložkou.
Díky moc za rady, objednal jem si tyhle: http://www.tempo-oopp.cz/eshop/pracovni … andra.html tak jsem zvědav co to udělá. Mají bavlněnou výstelku, snad to pomůže a doufám, že za ty peníze i něco vydrží...
Dej pak vědět, jak to dopadlo.
Jj určitě dám vědět, myslím, že dost lidí řeší problematiku s pracovním oblečením. U nás dostaneme nejobyčejnější montérky, dvě trika a tím to na rok hasne a že mi to vydrží s bídou tři měsíce, to už nikoho nezajímá.. Ale to už jsem OT.