SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim vedel by mi niekto poradit nejaky zvaraci inventor do 800€ na domace pouzitie?
Nemusi byt nejaky extra velky zatazovatel.
DAKUJEM
Co to je domácí použití? Občas přivařit odpadlý závěs na vratech a p., Nebo pro "domácí využití" vyspělého "kutila" (označní kutil nemám rád, protože to evokuje představu chlápka, který s fušvancem a kusem šmirglpapíru udělá poličku a pak se svým dílem chlubí forografiemi v časopisech), který pracuje s mnoha materiály a technologiemi a jeho výrobky mají vysokou technickou úroveň. Pro ten první případ bohatě stačí gama. V druhém případě si takový "kutil" většinou umí vybrat sám.
Nemyslim takto urcite chcem inventor z TIG ac/dc lebo sa najde doma antikor hlinik med mosadz.
Som z dediny a mame veky dom à velku zahradu traktor motorky kosacky pluhy brany prevracacky.
Takze si mozes domysliet ze sa sem tam cosi pokazi vacsinou su tieto stroje domacej vyroby dedo bol konstrukter tak to porobil v robote a otec zamocnik spravil zvaracku ale ma asi 300A a tak 20 rokov a 100kg.
Ja by som chcel daco vlastne z cim si povarim aj bloky na motorke aj vlecku aj antikorove veci aj mosadzne puzdra do 800€ stacia mi tam 2.5 mma elektrody a 10 mm hlinik plech
Když zapomeneš na 10mm hliník, tak ti stačí AC DC200A. Ta pouzdra asi budou bronz. Mosaz by TIGem nešla. Pak se do 800Eur dá něco vybrat. Pokud se týká zkušenosti s jednotlivými svářečkami musí sdělit ti, co je vlastní, nebo mají s nimi zkušenosti. Já jsem s tím, co mám uvedeno spokojen.
Takze staci nejaky pegas 200 ac/dc alebo TIG 200p cina?
Hmm, víte mě to připadá že si vybíráte jen z Třebíčských zázraků.Co se podívat i na jiné prospekty?A nebo chvilku počkat a na MSV v Brně si vybrat? Zatím si to ujasněte protože pro Vaši činnost spíše použijete multifunkční MIG-MAG.A mladí začínající zemědělci dostávají od ÚP dotace až 1,5 melounu, takže pokud nemaj vymaštíno tak si koupí opravdový profi strojek.A na veletrhu ještě uhádáte slevu...howg.