SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den
Koupil jsem použité cočko s trubičkovým drátem bez označeni značky drátu svářečka krásně svařovala
jen do té doby než mi došel drát a musel jsem koupit jiný ted po novém drátu to prská a nejsem schopný zavařit pěknou housenku poradte jakou značku drátu odzkoušenou za dobrej peníz (ladil jsem i posuv drátu a napěti a stale s toho létají velké kuličky a hodně to prská) děkuji za odpověd
Málo údajů. Ta původní trubička byla typu Innershied (tedy svařování bez ochranné atmosféry) nebo byl používán nějaký ochranný plyn? Jen malý počet typů plněného trubičkového drátu je schopen svařovat bez ochranné atmosféry. Podle dotazu jste se vůbec neobtěžoval se podívat do již mnohokrát řešených problémů kolem svařování trubičkovým drátem na tomto fóru. K tomu slouží tlačítku "HLEDAT" na horní liště a pak můžete hodiny studovat dané téma. Jen malý příklad: http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=5581
Nejvíc asi bude vědět výrobce svářečky.
Italský drát FILEUR NG T 11. Průměr 0,9 mm, rutilová nápln, k dostání u všech dobrých prodejců.
Souhlas. Akorát se teď jinak jmenuje, Fileur již patří pod Böhler, takže Böhler Ti 52 NG-FD.
ZDENÁL napsal(a):
Italský drát FILEUR NG T 11. Průměr 0,9 mm, rutilová nápln, k dostání u všech dobrých prodejců.
Stránky: 1