SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim chtel jsem si koupit kit 205 standart protoze ho mame v praci a jsem snim spokojenej a ted sem narazil za stejnou cenu lehce pouzitej 305 standart se vsim vsudy i s dvouma klubama dratu a prodluzkou atd ale nevim jestli do nejam jit protoze pisou na jejich strankach ze ma jisteni 32a a ja mam doma el. v hliniku jistic 16A a privodni kabel 4x6 v hliniku tak co myslite mohl bych tu 305ku doma provozovat nebo mam jit radsi do 205ky?
A budeš ji pokaždé používat naplno? Já mám na svářečce taky doporučeno jištění 25A a s klidem svařuju na 16A jističi a to občas ještě na obyčejné prodlužce...
Super to jsem chtel slyset diky
Zde , jako již 1000x nejde o trvalý proud , ale o proud startovací . Inu Rellik ti to garantuje . Zeptej se na reálné zkušenosti DwPetr nebo Rico . Ze srandy tam těch 25A nepíšou a to jsou skromní jestli B či C .
Ja jsem prubnul kit 205 / neboli tiger 205 a jističi 10A na plný vykon jistič drží v pohodě je to ten stary typ ITV 10A ty staré v bakelitu ...