SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj vsichni. Zabyvam se opravami stare fajnmechaniky a optiky, technickych starozitnosti a casto dostavam do ruky ruzne znicene a zbastlene kusy. Mnoho let jsem spolupracoval se svarecem - puskarem, ktery mi varil CO a argonem ruzne poskozene dily 0,8 - 1 mm dratem fakt titerna - chirurgicka prace, byl to mistr ve svem oboru, ale nedavno zemrel, tak hledam nahradu. Jedna se mi o obcasnou spolupraci se zkusenym a vybavenym svarecem, nejlepe srdcarem, kdo by mel i soustruh a frezku, prip. brusku na kulato, protoze potrebuji zavarit napr. diry v tubusech optik, prebrousit, aby ve svaru nebyly bubliny, prip. znovu zavarit az k dokonalosti. Diky predem kazdemu, kdo mi da treba jen typ na takovehoto sikovneho cloveka. Jsem z Prahy.
nabidnu- vareni CO, litiny, elektrodou, TIG-hlinik ocel tvrdokov, autogenem litinu a tvrdokov, soustruzení, frezování, brousení nakulato i naplocho, i vselijaké ruzne prace - peclivost , kontakt K.stanislav@email.cz
Stránky: 1