SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
po přečtení několika diskuzí bych se s Vámi chtěl podělit o dobrou zkušenost se servisem firmy maister.cz. Nechal jsem si opravit svářečku, osobně si ji vyzvedli a se vším mi poradili na bezplatné infolince. Lepší, než kdybych se to pokoušel opravit sám Máte také podobnou zkušenost nebo si radši opravujete vše potřebné sami? Díky za názor.
Editoval pavel3 (03-04-2014 14:05:42)
opravuju si sám všechno na co stačím
Nevím,jestli nejsi od nich? (pavel3)
Nechci maister hanit.
Moje negativní zkušenosti s nimi:
Oprava brusky v záruce - značková Fein od nich - přetížená,záruka neuznána (ale to je možná spíš šlendrián Feinu...)
Oprava brusky - musel jsem jí hodně dlouho shánět - poslali ji někomu jinýmu po opravě...
Dodávka uhlíků pro aku vrtačku O.K. Po nějaké době dvakrát po sobě přišly uhlíky který jsem neobjednával i s fakturami...Všichni jsme jen lidi...
Jinak jsem měl v opravě invertor u Choboly a jsem rozpačitej....Mám pocit jak z toho beránku otřes se....
1)nevaří - oprava - peníze
2)vaří,ale vyhazuje chrániče,posléze opět nevaří- oprava-peníze
3)vaří,ale neběží ventilátor- oprava-peníze
Vše následuje těsně po sobě-jedno použití stroje.Oprava vždy cca.7-10dní.Bomba.
I pokud připustím,že tam bylo víc závad,tak na ně měl opravář přijít a všechny odstranit najednou.... Na*ranej jem byl pěkně,snad už bude zase makat!
bourač: tak to jsi dobrý
milda87: Chobola, taky znám, ale nemám vyzkoušeno. Díky za názor
milda87 :
Ty závady byly na Jasicu?
Já měl takto 3 závady hned po záruce těsně za sebou na Pegasovi MigSyn, ale 2 jsem zvládnul sám a třetí soused
z vedlejší vesnice.
Ne,byl to Kuthreiber 165. Ani už nevím,jak dlouho jí mám.V té době ještě stála 16tis.
Byla mockrát padlá a tak,furt po stavbách,max spokojenost.
Jen bych si představoval,že když jí dám opravit tak jí profíci opraví,na dvakrát nic moc a na třikrát velká bída.
Doufám,že už bude O.K.
milosak napsal(a):
milda87 :
Ty závady byly na Jasicu?
Já měl takto 3 závady hned po záruce těsně za sebou na Pegasovi MigSyn, ale 2 jsem zvládnul sám a třetí soused
z vedlejší vesnice.
pavel3 napsal(a):
no jsem já vím, ale do svářečky bych se nepustil, na to znám pár lidí,
Schinkman, Štěpánek, ale určitě bych doporučil firmu JK Weld Mělník! (napsat do google)
bourač napsal(a):
pavel3 napsal(a):
no jsem já vím, ale do svářečky bych se nepustil, na to znám pár lidí,
Schinkman, Štěpánek, ale určitě bych doporučil firmu JK Weld Mělník! (napsat do google)
A to se nebojíš, že Tě admin blokne za reklamu??? ( JK Weld Mělník!)??
Jasně, nebojíš !!!!