SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, chtěl bych se zeptat na starý CO2 myslím, že vyráběný v Bratislavě jde o PP 125.11. Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěl bych ho zkusit zprovoznit, ale táta řikal že to byl šunt a že to nikdy nechtělo kloudně svařovat, tak nevím jestli jestli se do toho ubec pouštět. Jak na tom byly tyhle cočka s funkčností? Předem děkuji za rady.
edit: výrobce ZSE Praha 1988
Editoval CAUE (28-03-2014 17:28:07)
Určitě to bude vařit 10x lip než kdejaká baumaxovka
Tak odzkoušet a říct co dělá nebo nedělá.
Tak ked je to odbockovy transformator , tak problem v tom nevidim . Ale google mi nevyhadzuje foto . A co tak ho odfotit , hlavne predny panel ovladacimi prvkami ... A potom budeme mudrejsi ... A napis ci je to na 220V alebo 3x380V .
PP 125 je výborná zváračka.Ak táta hovorí že to nikdy nechtelo klidne svarovat tak doporučujem skontrolovať usmerňovacie diody a je.Zváral som ňou vela po výmene niektorých diod už neprskala.Mám aj S Mig 160 a nedá sa to ani porovnať...
Díky za rady, ale nakonec jsme koupili svářečku Kuhtreiber KIT2400 a je po strarostech.
Koukám na obrázek a nepochopil jsem vůbec nic... Krom položení drátu do kouťáku - záleží jak velkým proudem svařuješ - klidně můžeš vařit tak i tak... Jen u větších proudů je lepší jít s drátem přímo do rohu nebo i nad něj... A pokud máš někde housenku užší, tak jsi v tom místě jel rychleji než tam kde je širší... Víc z toho obrázku opravdu pochopit nejde...
Editoval waleed345 (21-11-2014 10:30:08)