SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím kutilové,potřeboval bych nějaký nápad od vás kdo jste si dělal nějaký tvarovací přípravek na spirály.Potřeboval bych ho na pásovinu 5x20,kulatinu 6.Mám tvary nakreslené i šablonu jsem udělal,ale když někam přijdu,aby mě to vyřízly z 20ky plechu ,tak chtějí narýsovaný přesný nákres s rozměry a úhly,aby to stroj přečetl a to fakt nenakreslím.Ručně plasmou to asi moc přesně nepůjde.Prostě nevím prosím poraďte.Díky za vaše nápady.
Toto se prodává,ale neumí to 6ku kulatinu
a něco takového bych chtěl udělat
Editoval Drtikol (27-02-2014 19:40:44)
skuste program APM Graph Lt je zdarma http://apmwm.com/Products/All_products/APM_Graph/
Je to 2D kreslící prkno nakreslit se tam dá kde co a jednoduše jak na papíru . 1:1
Pak export do DXF formatu a to jim stačí
Spirála by měla zabrat tak 20min i se staženim programu a pár pokusama jak na to
Tak jsem to v tom zkoušel,ale nevím než bych se to v tom programu naučil,tak to bych asi dřív vybrousil ty tvary pilníkem.Dík za snahu.
Oskenuj to a pošli na můj email.emanuel1200@seznam.cz
pošlu ti to v DXF nebo DWG.
OK to by jsi mě pomohl.Nemám je doma zítra ty šablony oskenuju.Díky
Ja bych taky nakreslil ale bohužel tam nejsou na fotce žádný rozměry Jestli emanuel nakreslí tak je fo fajn ;D
Díky emanuel1200 vyřešeno.Uzavírám diskusi.
Editoval Drtikol (01-03-2014 19:49:43)