SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, má někdo zkušenosti se svářením duralového rámu na motorku? Mám přeražený rám na Yamaha Warrior 1700 (nový rám stojí cca 100 000,- :-( ). Zatím mám základní informace, že rám by měl být bez problémů svařitelný, ale nemám s tím zkušenosti. Fotky případně dodám. Díky za jakoukoliv radu.
Motortář Míla
pinkava napsal(a):
Díky za jakoukoliv radu.
Motortář Míla
Jezdi pomalu!!
sorry za offtopic, čekal jsem 2hodiny v koloně kvůli motorkáři kterej v Mělnických zatáčkách vletěl pod kamion. Je mi líto toho kamioňáka kterej jede přiměřenou rychlostí, nemá absolutně žádnou možnost někam uhnout a jen kouká jak se mu pod předek tahače řítí jelito na motorce
Sem chodí spousta lidí kteří dural svařují, věřím že někdo brzy napíše co a jak. Pro zjednodušení napiš lokalitu - kde ten rám máš.
Zatím díky za radu.Motorku jsem koupil od kluka kterému nedali přednost tak že v tomto případě to je zrovna opačně.Jsem z Náchoda.
jsem z Č.K a už jsem pár Al rámu na motorky vařil, napište mi mejl, já vám pošlu číslo na mobil a můžem se dohodnout kirkmen@seznam.cz
Znám týpka, kterej si postavil kupu motorek. Pokud bude zájem tak ti dám kontakt
killer - podívej se na datumy příspěvků!!
čkách vletěl pod kamion. Je mi líto toho kamioňáka kterej jede přimě
___________________________________________________________________________________________
We provide fast success in ccna certification dumps exam and testking toefl by using our Tabor College high quality prep resources. We offer up-to-dated and Southwestern College dumps with definite guarantee of network+ training success
Editoval Jecson44 (06-04-2015 08:59:39)