SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dostala se mi do ruky svářečka Lemamig 100 od firmy Lematec - Německo. Jde o kousek z roku 1984 a tedy téměř veterán. Je v ní ale problém a potřeboval bych proto sehnat její schéma elektroinstalace. Pokud by bylo k mání jsem přístupný dohodě. Děkuji všem
Bohužel vás musím zklamat, ale firma Lematec nikdy nevyráběla nic. Byla to kdysi obchodní firma, která nakupovala a prodávala nejrůznější zboží. Samozřejmě výrobní firmy jí dodávaly zboží s libovolnými nápisy. Tak to bylo i se svářečkami. Pokud vím, tak nejčastěji jí dodávala MIG/MAG svářecí zdroje firma Einhell. Zkuste se podívat do staršího katalogu Einhell a podle vzhledu, rozmístění ovládacích prvků se může povést odhalit skutečný typ.
Dobry den,sehnal jsem od kamose einhel sga 145 turbo,ale nema zapojeny prepinac proudu,nemate schema?Povedlo se me zapojit polohy 1.2.3. ale 4.nemam nevim jak rozdelit posleni vynuti.Prosim o radu.Dik.
pavka.72, odpověděl jsem ti na stejný dotaz v jiném vláknu tady: http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?pid=6762