SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dokopal jsem se k dodělání popisu invertorové svářečky MMA/MAG, jde o upravený invertor p. Skřivánka.
Popis obsahuje naměřené hodnoty, dále schémata a fota přidaných desek a celku. Jen upozorňuji, že výroba není pro každého. Protože jsem nenašel způsob, jak to vložit sem, dal jsem to na:
http://ulozto.cz/xYjt4BNX/invertor-ze-kbel-pdf
heslo : svarbazar
Úžasná práce, klobouk dolů!
Já smekám. Krásná práce a hlavně zpracování 4kladky,která chybí i mnoha profi strojům.
Velmi pěkná práce, ale také zdokumentování. To obdivuji. Já když něco udělám tak nemám sílu to dotáhnout až do dokumentace. Blahopřeji.
Nahoře vedle HLEDAT je na liště funkce Moje obrázky, kterou se obrázky snadno vloží.
kemppin - na aukru jsem měl objednán hořák s 3 metrovým kabelem, ale prodávající mi napsal, že mu 3 metrový došly a že mi za stejnou cenu pošle 4metrový, jestli mi to nevadí. U 4 metrového jsem si nebyl jistý s 2 kladkou, a proto jsem radši udělal podavač 4x4.
Famater - normálně dokumentaci taky žádnou nedělám, maximálně si napíšu na kus papíru rozměr, abych ho nezapomněl, než to vyrobím a pokud je na papíru ještě místo, tak ho využiju příště a nakonec papír použiju jako podložku na špony nebo s ním zatopím. Mechanické rozměry bych teda už nebyl schopný dodat. Fota jsem dělal, protože se mi líbil výtvor p. Skřivánka a chtěl jsem to trochu rozvinout a sem se to tak nějak hodí.
jirkati - jak se vkládají obrázky vím, asi jsem se špatně vyjádřil, původně jsem chtěl vložit tento pdf soubor do sekce ke stažení, ale už je tam kde je.
Stránky: 1