SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny,tak jsem se stal majitelem této plasmové řezačky,zatím jsem zkoušel řezat 5mm a 10mm ocel.Řez byl obstojný.Dnes mi přišel poštou filtr s odlučovačem který nebyl součástí plasmy,tak už bude vše v pořádku.Mám v plánu vyrobit k řezáku kolečka a ruční kopírku.Také jsem jí sundal kryt a zkusil dotažení kabelů.To bylo ok,ale z 10 šroubků od krytu byly 2 přes závit.Čína:-)přidávám 2 obrázky
hmm, plazma so stvortaktom.. zaujimave a zaroven nebezpecne.. a co je ten spodny potenciometer?
To je délka dofuku vzduchu
bernau1 napsal(a):
pozoruhodná funkce výrobci už neví co by inovovali, doporučuju nastavit nejdelší možnou dobu a nechat to tak natrvalo (pokud to není víc jak 1min)
přídavný filtr chválím - ušetří spotřební materiál, profifiltr vydrží stovky hodin provozu.
bourač napsal(a):
bernau1 napsal(a):
pozoruhodná funkce výrobci už neví co by inovovali, doporučuju nastavit nejdelší možnou dobu a nechat to tak natrvalo (pokud to není víc jak 1min)
přídavný filtr chválím - ušetří spotřební materiál, profifiltr vydrží stovky hodin provozu.
Bouraci, kde tam vidis pridavny filter? Podla mna tam prave ten odkalovac chyba.. Inak ja ho v mojej plazme od Alfy mam. A pred neho som povesil dalsie dva odkalovace.. pre istotu.. .
vyrobca napsal(a):
Bouraci, kde tam vidis pridavny filter? Podla mna tam prave ten odkalovac chyba.. Inak ja ho v mojej plazme od Alfy mam. A pred neho som povesil dalsie dva odkalovace.. pre istotu.. .
Někdy je dobré si přečist celý článek, než se člověk pustí do odpovědi. Hihi. jole.
jole napsal(a):
vyrobca napsal(a):
Někdy je dobré si přečist celý článek, než se člověk pustí do odpovědi. Hihi. jole.
sypem si popol na hlavu.. clovek sa musi naozaj niekedy vratit k uplne prvemu prispevku a citat, nie len pozerat na obrazky.. no inak sa bude bernau1 cudovat, kolko vody mu ten odlucovac zachyti..
Takto si poradila s 12mm materiálem,ovšem i přes HF zapalování si musím napřed škrtnout....
Editoval bernau1 (19-02-2014 05:34:46)