SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Má niekto skusenosti s GYSMI 165. Sem s nimi: problémy, čo nezvláda, poruchovosť, servis, chovanie v dlhodobej záťaži, citlivosť na mechanické zaobchádzanie, niečo lepšieho v rovnakej cenovej kategórii, problémy s displeym, nastavením,...
V prvej časti článku o invertoroch "Svářecí invertory I. - Co to je ?" je hneď na prvých dvoch fotkách. Mohol by tu autor toho článku napísať aké má zapojenie na primárnej strane(striedače,...), sekundárnej strane (spôsob usmernenia,...) a svoje poznatky?
Za všetky poznatky a pripomienky vopred ďakujem.
Vlado
Článek jsem psal já, ale bohužel bližší technické údaje (z hlediska vnitřního zapojení) o Gysmi 165 nemám. Pouze mohu konstatovat, že se jedná o kvalitní a spolehlivý zdroj, se kterým zatím nebyly žádné problémy. V dané cenové kategorii se dá konstatovat, že má o něco lepší výbavu a vlastnosti než konkurence. Gysmi 165 má totiž regulovatelné parametry pro Hotstart a také má vylepšený LIFT Arc pro bezproblémové zapalování TIG oblouku náškrabem. S displejem žádné problémy nejsou.
Ďakujem za odpoveď. Tento model som si objednal na doma.(okolo domu). Budem sa snažiť podať ďalšie informácie, ktoré by mohli byť užitočné pre iných. Ale skôr o zváračke samotnej než o zvarovacích schopnostiach, lebo som zvárač začiatočník .
P.S. máte posunuté hodinky +1 hod.
Editoval vv (16-11-2007 21:09:08)
Dobry den. Ja mam zaujem o IMS 1700 je to podla vsetkeho prefarbeny GYSmi 165. Mate s nim niekto skusenosti prosim Vas myslim spolahlivost, odolnost, vykon, kvalita. Nie som profesional ale student ktory potrebuje par krat za semester zvarat nie male mechanicke objekty. vopred dakujem za radu
Platí to, co jsem napsal výše. Také jsem odpověděl na původní divadův dotaz a ten dotaz jsem přesunul z nevyhovující rubriky do rubriky správné.
admin napsal(a):
Platí to, co jsem napsal výše. Také jsem odpověděl na původní divadův dotaz a ten dotaz jsem přesunul z nevyhovující rubriky do rubriky správné.
Gys mely jsme v praci 4 svarecky 165 a 1 tig 167 vsechny casto poruchove a svareni taky nic moc vsech jsme se postupne zbavily a nahradily Froniusem a Kemppi to jsou super stroje jsou sice financne uplne jinde ale taky svarenim a spolehlivosti v cenove relaci gysu jsou mnohem lepsi svarecky napr Gama alfa nebo kitraiber
Dobrý den,
GYSMI jednoznačně nekupovat!!!! Je sice pravda, že dovozce se s výrobcem snaží ""opravovat"" svá zařízení tak, že Vám pohotově vymnění celý vadný díl ve snaze udržet své dobré jméno, ale bohužel ........
zkušenosti jsou smutné
S pozdravem Zdeště
Stránky: 1