SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zatim pracak v prosinci vas nikdo nezaměstná možna až na vyjimky, jinak bych zacal hledat koncem ledna anebo až v pulce unora mě samotneho to tak taky čeká praci mam dokonce roku...
Zdravím pánové
nemá někdo zkušenost s touhle firmou co se týče práce v zahraničí?
AvP Expert s.r.o
Svarecske prace v zahranici.
Chile,rusko,anglie,nemecko snad i cina.
Webky nemaji. Kontakt poslu pozdeji zda ho najdu. Udajne plati 13 oiro,cesta ubytovani zaplaceno.
tu je kontakt
avpexpert@email.cz
Hůla 608799555
Maj se dělat sv. zkoušky v Rakousku pokud se uspěje tak se jede tam kde je potřeba
tak moc velké vybíraní není
to Rusko a PRC maj být za jiné peníze
dělají se 3 měsíční turnusy
mě jde jen zjistit zda už někdo tohle podstoupil a byl venku pod touhle firmou
zda zaplatili vše atp.
Editoval Georg.H (19-01-2014 17:51:05)
Firma skutečně nemá webové stránky. A kupodivu sídlí v Praze. http://rejstrik.penize.cz/24188590-avp-expert-s-r-o
Asi jedinou možností je sjednat si schůzku s jednatelem formy a chtít po něm reference a záruky. Pokud je nedá byl bych velice obezřetný.
ak je to ta firma, tak s referenciami (obzvlast na zvaracske prace) to bude este zaujimave
Předmět podnikání: - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona zapsáno 2. prosince 2011
- pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor zapsáno 2. prosince 2011
- silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší
povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly
o největší povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně zapsáno 14. prosince 2011
nechcem nikoho urazit, ale ja podobne firmy a sprostredkovatelov volam "priekupnici s teplou vodou"
Editoval rcp (19-01-2014 18:41:53)
Jak se jmenuje jednatel?
máš to tam napsané...
stačí kliknout na odkaz od jirkati
Zdravim vas vsechny tak ted jsem mluvil s chlapem Měřička se jmenuje s AVP EXPERT od unora cca rikal 10 az 17 ze je prace pro svarece v nemecku v Duisburgu na pul roku mam certifikaty na co2 a ptal se ho me uplatneni tak rikal ze ma zkusenost a certifikaty se tam urcite uplatni carlos
Editoval karhart (23-01-2014 12:32:15)
zdravim uz me volali do rakouska na zkousky je to nekde u Linze ale sam tam jet to se mi 2x nechce ale jestli nic jinyho nebude pojedu loni jsem byl v Regensburghu ve svareci skole vse ok a baba se uz neozvala bombarduju ji mailem a nic
Zdar
a co náklady na cestu do Linze ti hradí?
A kde tě potom pošlou?
no zatím něco mám ale žádná sláva
co sem zaslech tak rusko a čína by měli být za jiné $ ale asi to tam bude masakr v také prd..li
spíš bych bral ten reich, co je na pi.. tak jet do Linze na zk. to mám 820km a calovat ze svého se mi to nechce
kdo ví co si tam vymysli pak to nedaš a jedeš dom :-(
já teď obnovil svařečák a nevím kudy tudy do Bavorova :-))))
tady na Ostravsku to taky stoji za prd...
jj tady taky na chomutovsku vsechno ve vagine uvidim jeste mi bude volat ja mu tam posilal veskere papiry tak jestli mi bude jeste volat tak ho hned sjedu jak do linze jestli za vlastni ale ja myslim ze urcite.a nebo ti rekne to uz se mi taky jednou stalo ze pokud udelas zkousky tak ti to zaplati ale jestli zavola tak do toho asi pujdu ale uvidim jeste za jakych podminek kam me poslou jakou maji splatnost co zaplati atd atd.tady chcipl pes.
ok
jak budeš vědět něco nové tak napiš
jo o švajcu sem slyšel, kolega tam dělal montera caa 3 roky neskutečné labůžo..
no německy umím tak pozdravit :-)
pár sloviček by se našlo...:-)
no to ja taky ja tam byl 2.5 mesice a pak jsem byl 7 mesicu v nemecku s par cechama ale to byli hovada teda jeden tak je poslali do pi.. no a ja sel s nima ale jinak parada kazdych 14dnu prachy tak uvidime poslal jsem ji dokumenty je to ceska tak uvidim ale nekam uz chci tahnout tady v tom bordelu nebudu
no kdyby to klaplo dej vědět
svez by se s tebou
Zdravím Vás,jsem svářeč s dloholetou praxí.Mám Několik zkoušek mimo jiné i EN-287-1.141TBW8stD57H-045ssnb.Mluvím Německy,Rusky.Mám vztah k práci,pokud máte kontakty nebo mužete pomoct budu opravdu rád.Mirek
Zdravim kolegove, hledam praci v USA , klidne svarovat ploty......... prosim vas mate nekoho znameho .skousky nebudu vypisovat snad jen tu mou malovaci 287-1111tbw1.1bt12d159h1045ssnb jen ty ploty delat treba vlacky mam 26 let.elektrodu mam rad od 16let ze skoly jsem v USA 7 mesicu predtim jsem projel pul evropy.varim nerez elektrodama od plotu vytah.sachet nerez potruby velkeho maleho vse co se dalo az na temelin prosim chci stavet malovat skladat rezat palit mam vsecicko muj sen je podmorske svarovani to je to proc jsem utekl chci varit ropovody plosiny prosim krajana.sice mi je to tu na prd ale 5eu norem platnych plyn rutyl propadly dekuji ted tu uklizim za 60000 ale radeji budu malovat za 100000 David
CAU GEORGY . H dneska mi volal ten chlapik z AVP EXPERT nejakej p.Svědík a ten mi nabidl praci v Duisburgu v Siemensu na co2 trubickovy drat za 14€ na hodinu a zaplacene bydleni ze pristi tyden by byla zkouska bud v rakousku ale ze je mozne ze bude i v cechach ze mi pristi tyden zavola a da vedet a kdyz jsem se ho ptal jak to bude ze budu pocitat radeji s tou horsi variantou ze bude zkouska v linzi tak jak se tam dostanu nebo jak to s placenim ze to neni levna zalezitost tak rikal ze to m zase pan Měřička ale ze vse zjisti a da mi vedet a zaroven i kde bude ta zkouska.