SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
dobry den, nevie mi niekto poradiť, kde sa da cez net objednat kovovy podavac (nie polske aukro). vsade nachadzam iba tie plastove. dakujem, inac super forum
alebo tu sa pozri.. : http://goo.gl/nTVCus
Zkus nám povědět , proč by jsi nekoupil kovový podavač z aukra ?
Já mám tu čtyřkladku z prvního odkazu z polska a jsem spokojenej!
Nacpal jsem jí do ESABU místo dosluhující dvoukladky....
Ztoho odkazu člena vyrobcoca jsem paru podavaču koupil vcelku levne, i načeskem aukru prodava jeden prodejce i 4kladky a je to spolehlivej prodejce z me skušenosti už jsem parkrat koupil jine dily na svařečky :http://aukro.cz/podavac-2-rolki-profi-i3680070401.html 2kladka :http://aukro.cz/4-rolkovy-podavac-4r-24v-profi-4x4-i3682338173.html a masivni 4klaka co jsem viděl ve svačečkach migatronic..
dobrý den, prosím o radu, mám možnost levně nový třebíčský podavač 4x4,velký, 22/40mm, chtěl bych ho nacpat do omi 205 místo2x1 22/40mm, nevíte zda se tam vejde?? nemáte ho tam někdo? je zvýšená watáž motorku nějaký problém pro řídící desku posuvu? KTC PK 024.
děkuji za rady
Ano vejde tam potiže řídici jednoka pk 024 delat nebude mam stejnej podavač ve svojem postavenem stroji a stejnou jednodku mam aek 24 je to jako u omicronu ktc pk 024 ma stejne zapojení stejne fungce..
díky za zprávu, je nutné odstranit přibodovanou kozu na které podavač stojí nebo pasuje i tak? u těch větších mašin je přímo na dně bez kozy.
tak to přesne nevim ja jsem měl kastli novou od vyrobce a tam byla ta koza udelana univerzalně na oba typy podavače uvidite sam po odmontovaní podavače od eurokoncovky jak natom jste ono taky zaleží na samotne vyšce podavače jak pasuje proti eurokoncovce.... jinak mam tu menší 4 kladku..
Editoval alll (06-11-2013 23:22:08)
snad ho tam nějak dostanu, myslím, že jste tu měl i pár fotek vašeho stroje ale nemůžu je trefit
pavel 11 napsal(a):
snad ho tam nějak dostanu, myslím, že jste tu měl i pár fotek vašeho stroje ale nemůžu je trefit
taky už to nemužu v rychlosti najit zda se mi to forum trošku nepřehledné skusim najit fotky nekde ve svem počítači ješte je nekde budumít uloženy. pohledam večer...
muj tiger 205 fotky jak jsem slibil..
Editoval alll (07-11-2013 21:07:44)
deska to asi utáhne ale nevím jestli to 100W trafo co tam je stačí, změřím kolik motorek bude brát a uvidím, spotřeby motorků se neuvádějí...
Jamam v mašine taky trafo 230/400V/24V 125VA a jeto bez problemu jeden znamy si do svojí hoby svařečky napasoval 4kladku podavač ten z polska mini 4kladku a chtel at mus tím neco udelam že mu to řídíci jednotka neutahne tak jsem mu tam napasoval ktc112 + napajecí trafo 230/24V 100VA když skoušel svařet delší dobu tak trafo oničem nevedělo bylo jen vlažné tak bych neměl strach že to vaše to neutahne...
Editoval alll (07-11-2013 21:10:33)
velice vám děkuji, tento tam pasuje parádně, má kladky 30 nebo 40mm? je to 4x2 nebo 4x4?