SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den uvažuji o inventoru na kutilské práce a narazil jsem na tenhle ,,KRAFT&DELE IGBT-160A MMA,, ale jak hledám tak nikde žádná recenze tak jsem se registroval tady jestli náhodou nemá stímto strojem nějaké zkušenosti....
Inventor jsem našel na polské stránce Alegro (obdoba Cz Aukra) a cenově vychází na +/- 2.500kč
Parametry:
Napětí [V] 230 - 50Hz
Doba zapnutí: 100% - 120A 60% - 160A
Proudový rozsah [A] 20-160
Výkon [%] 93
Použití elektrod [mm] 1.6 – 3.25
Váha [kg] 4.0
Ochrana IP21S
Chlazení ventilátor
ANTI STICK, HOT START,ANTI STICK,ARC FORCE
Parametry vypadají slušně, stavba robustně. Teď už jenom záleží na kvalitě použitých komponent. To bude asi otazník. Jole.
Pokud ho koupite tak poreferujte jiste by to zajimalo mnohe z nas.
Jo tomu říkám již rozumná cena , pokud nebude na jedno použití .
Dobrý den,
NESMYSL už v těch parametrech se skrývá lumpárna.
S pozdravem Zdeště
Mě by zajímal proud I1.
Za tie peniaze to treba kupit, vyskusat, otvorit, rozpitvat a pokecat okolo toho.. :-)
Přijde mi zvláštní, že výrobce nepovolil použití 4 elektrody a přitom udává rozsah 160A.
Našel jsem na netu ještě jeden, vypadá úplně stejně a má ještě příznivější parametry:
KRAFT & DELE MMA 200A IGBT
SPECIFIKACE:
• Svařovací proud-rozsah nastavení - 20-200A
• Zatěžovatel: 100%-160A, 60%-200A
• Napájení - 220-240V
• Jmenovité provozní napětí - 26,4 V
• Maximální průměr elektrody - 4 mm
• Síťový kabel - 3x2, 5 mm
• Svařovací kabel - průřez 25mm
• Jištění - 20A
• Ochrana - IP21S
• Rozměry: 350 mm x 230 mm x 275 mm
• Hmotnost - 5,7 kg
No nekupte to!
Ako hľadám tak hľadám ani firmu zatiaľ neviem nájsť v nemecku. Je to jednoducho made in China. Čo čítam poľské fóra tak buď pojde buď nie. To už radšej trošku našetriť a kúpiť český výrobok. Akú kvalitu môže človek očakávať v tej cene? Na to si každý musí odpovedať sám.
Mě se to taky nezdá. při těchto rozměrech dá ten první 160A krátkodobě a 100A trvale, ten druhý dokonce 200A krátkodobě a 160A trvale? Navíc taková cena? Asi nějaký podvod. Sice v polsku jde sehnat zajímavé věci za hezčí peníze než u nás, ale někdy je v tom schovaný ojeb největší.
dobry den jsem koupil svarecku kraftdele igbt 160 vlastnim ji 4 mesice jede bez problemu vyvaril jsem 5 baliku elektrod. samozrejme ze ji nemuzu srovnavat z froniusem ale za ty penize je to supr za mne dobrej kup
Ano je to čína asi za 3200,- z Polska , další prachy si přidá překupník . Stále o ní uvažuju , ale ty prachy platí přímo ve Waršavě a to je trochu z ruky ....
Zdravím ze srandy jsem šel do 200 -ky , vaří to dobře zatím jsem zkoušel 2mm a 2.5 elektrody chystám se vyzkoušet 3.2 a změřit proud klešťákem.
...nie je to trochu ako kúpiť mixér od šmejdov, akurát za povedzme slušnú cenu, ale stále mixér od šmejdov?!
Editoval FF (11-09-2015 20:55:25)
dej adres , hned koupím .
Obchod v Miskolci -ale adresu Ti nepoviem-nepamatam ale chystam sa tam na nakupy ,ze poreferujem+ asi aj kupim ked bude este za taku cenu aka bola minule
něco takovýho?http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=5187755341&ref=last-visited
Mám známého ve Štúrově , ten je v Maďarsku více , jak na Slovensku . Ten by mi ji tam koupil . Ale je třeba ten adres . Předem ti děkuji .
Stránky: 1