SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Odešla mi elektronika v mojem "MIGu". Stále se posouvá drát a nespíná se ( kleštěmi - na panelu spínač funguje) COčko. Nevíte někdo, kde se dají ty 2 plošňáky opravit nebo kdo by mi to opravil?? - možná že by se dali někde sehnat "nové" ze skladu . Mám to komplet s WTU-315 a moc se mi nechce jít do nového výrobku. Děkuji. Petr
Editoval wattsound (13-09-2013 09:58:57)
Můžeš sem dát foto ?
Dobrý den,
jednotky je možné opravit, zda má někdo skladem tyto "vyšlé" věci skladem to bych pochyboval.
Jinak s Vámi souhlasím - nevzdávejte se WTU...
S pozdravem Zdeště
bobobo napsal(a):
Můžeš sem dát foto ?
ahoja . . foto sem přiložit můžu...to by nebyl asi problém. Je to celý osazený součástkama koupitelnejma v česku...ale je problém ( i když jsem kdysi "bastlil" zesíky) že k tomu není naprosto žádnej manuál - kde bych alespoň zjistil kde má bejt jaký napětí atd. Takže osadit to novejma aktivníma prvkama je za cca 400,-...ale co dál - - když bude špatnej odpor, nebo kondík, tak jsem v ***** . Spíš mne napadlo, jestli tu někdo nemá starou svářečku na díly...nebo jestli to už někdo třeba nedělal a podařilo se mu to rozdejchat.
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
jednotky je možné opravit, zda má někdo skladem tyto "vyšlé" věci skladem to bych pochyboval.
Jinak s Vámi souhlasím - nevzdávejte se WTU...
S pozdravem Zdeště
...a bylo by možné to nechat u Vás opravit??? Pokud ano, tak prosím cinkněte na 777 55 60 40. Dííík moc
Dobrý den,
já si myslím, že ano, podívejte se na: www.svarecky.com
S pozdravem Zdeště