SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím
chtěl jsem se optat, zda se vám neválí doma vrak kukly speedglas 9002X. (klidně přejetá VZV ale aby tam byla většina dílů)
Kolega mě požádal o pomoc, protože mu někdo (měli jsme ve firmě na výpomoc lidi přes nějakou slovenskou agenturu) vybral skříň s věcma když byl na dovolené a zaměstnavatel bude chtít samozřejmě kuklu zpět (v lepším případě ji jenom zaplatit). Tak doufám, že to uhrajeme alespoň na nehodu při manipulaci s jeřábem. Podotýkám že dohoda s vedením není bohužel žádná a bohužel se nám ani nepodařilo nikoho chytit při krádeži. :-(
Takže tak.
tak prajem vela zdaru,to je riadne komplikovana a zaroven neprijemna situacia...
no to víš, když se to může posrat, tak se to posere.
Kdyby alespoň byla v práci rozumná domluva a dalo se to prostě odepsat (kukle bylo přes 3 roky) tak je to v pohodě, ale takle prostě musíme akorát vymýšlet jak to obejít.
Editoval Rocker32 (07-09-2013 12:26:38)
A co to říct na rovinu, že mu skříňku někdo vykradl? U nás se to taky jednou stalo, dostala to policie a maníci najmutí agenturou museli s pravdou ven.........
No agenturní už u nás nepracují a o policii do toho zase nechce tahat kamarád (proč, to mi neřekl).
To je tak když si vezmete 3 týdenní dovolenou a pak se nestačíte divit co se všechno stalo. :-(