SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, vím že tyhle svářečky nikoho moc neosloví, ale měl bych takový dotaz. Jestli někdo dokáže posoudit. Jsou celkově lepší ty šedé modré nebo to vyjde na stejno? Vím že prý byly dobré ty s červnou bednou.
Ty červené ještě vyráběl TELWIN a proto byly poměrně slušné.Ty ostatní vyrábí v Číně a jsou nic moc. O co hůře svařují o to je levnější výrobní cena a tím větší zisky obchodní značky Einhel.
Děkuji, mě se jednalo hlavně o porovnání těch nešťastných desek s elektronikou. Nedávno jsem koupil desku od jednoho člena z údajně svářečky Einhel SGA 170 šedá a kamarád má modrou BT-GW 190, tak jestli bych mu trošku pomohl tou z té šedé, nebo jestli je to na jedno brdo a na dvě věci?
Editoval varok (28-08-2013 19:58:00)
do te bt-gw 190 ta deska se musí jen přispusobit propojenim jinak pasovat bude..
Přepojení nemyslím. Pořád mám na mysli to, jestli je prostě ta z šedé lepší než ta z té modré. V těch modrých jsou opravdu povly, které jsou na dvě věci.
zte šede je lepší kvuli tomu spinacimu rele finder jinak třízeni posuvu je na stejnem principu jako u těch modrych. Ikdyž to tak neškubalo posuvem jako u těch modrych co jsem zkoušel..
U té modré je taky spínání trafa, ale jestli to jsou stejné desky, tak to asi nemá cenu, ale vyzkouším mu to tam dát a uvidíme.
u te modre neni rele kvalitni rychle ma opalene kontakty a je dimenzovano na max 8A ikdyž pole štitku by melo zvladnout asi 15A
Tu co jste mi poslal má Finder 16A, takže v pohodě. Chtěl jsem ji původně do své svářečky, abych nemusel mít dvě samostatné desky, ale nní to řízené IO, ale jen asi tyristorem, v což nemám moc důvěru, tak jsem ji chtěl dát kamarádovi do modré, protože to jsou opravdu sračky.