SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim som tu novy a potrebujem poradit,mam co2 zvaračku MIG/MAG prepolovatelnu s 0,8mm drotom a neviem ako ju nastavit stale mi prska s co2 a bez co2 uz menej teda lepsie zvara ale troska prska,prosim poradte
MIG/MAG 150
kolik mate svarovacích stupńu?
to ako zistim pretoze ja som amater,nevim
http://www.oxyrian.com/promos/2768-post … 150-a.html ,,,,,, mam presne tuto
tak že čtyři, tak nastavte na drat 0.8 stupen 2 min a mel byjste dat knoflik posuvu od 3 přidavt na posuvu pomalu až začne byt zvuk jako když se smaží řízky.. dle skontrolujte aby byla svařečka spravne zapojena a by na kostru šel pol - a do hořaku + pol dale si puste z flašky ochrany plyn tak 8 l za min pokud mate budík na redukčnim ventilu.. jinak si zde osvařovaní přečtete spostu članku když tak potom se teprve ptejte.. osobne si mislim, že je to další kandidat na upravu... dodo dělej si sam a pak snad bude trochu svařet.
dakujem velmi pekne toto su postacujuce informacie
mam to tak pozapajane vsetko a stale prska,co sa mam hrat stale s tym posuvom drotu,ved to je len rychlost drotu to nema vplyv nato ci to prska alebo nie,ja uz newiem co stym
Ano pri nevhodnej rýchlosti posuvu to prská, respektíve ono to bude prskať vždy ale záleží ako sa to prskanie prejavuje na zváranom kuse. Je rozdiel odškrabnúť pár mini guličiek, alebo sekáčom odsekávať guličky po celej dlžke zvaru. Ak si chcel zváračku čo neprská vôbec bolo treba kúpiť TIG
Ale podla toho čo to je za stroj tak to zvárať nikdy poriadne nebude, respektíve po úpravách v cene samotnej zváračky to bude použitelné.
Jednoducho to chce mať kvalitný horák, kvalitný podávač a kvalitný drôt a netreba zabudnúť ani na kvalitne očistený material
Editoval ivko (11-08-2013 23:05:02)
Stránky: 1