SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Kdo vi jak se jmenuje tahle funkce u TIGoveho svarovani a k cemu se konkretne pouziva? Svarecka je asi Migatronik podle vzhledu ze?
http://www.youtube.com/watch?v=KEO6LbtA … re=related
killer napsal(a):
Kdo vi jak se jmenuje tahle funkce u TIGoveho svarovani a k cemu se konkretne pouziva? Svarecka je asi Migatronik podle vzhledu ze?
http://www.youtube.com/watch?v=KEO6LbtA … re=related
To se mi líbí,AC v pulzním režimu.Bohužel ani u jednoho z mých strojů to nemám.Využití jistě na materiály pod 1mm .
Pavel
ee ta funkce se nejmenuje PULS.......A je to o necem jinym nez o tloustce materialu. Dalo by se to pulsem nazvat ale ma to konkretni oznaceni...je to da se rict novejsi metoda
Ano, máte pravdu, na konci spotu je uvedeno, že je to Migatronic AC/DC 250 Pilot, který má ve svém výběru funkcí i pulzní svařování. Na červeném proužku běžícím přes obraz je popis celé řady nastavených svařovacích hodnot. Ta variabilita parametrů je nádherná a výsledný svár taky.
Editoval jirkati (02-12-2008 20:05:24)
killer napsal(a):
ee ta funkce se nejmenuje PULS.......A je to o necem jinym nez o tloustce materialu. Dalo by se to pulsem nazvat ale ma to konkretni oznaceni...je to da se rict novejsi metoda
Tak to je zajímavé a rád se o tom dozvím více.Vy stím máte osobně více zkušeností?Pavel
Aha tak daleko sem nekoukal, uz to vidim. Me zaujala ta funkce, protoze se prakticky neda najit a tohle byl jedinny odkaz ktery jsem nasel. Takze jeste pockam jestli nekdo nerekne presny nazeteto funkce a k cemu presne slouzi. Mam dokonce nekde snad video ze skoleni tak se trosku pohrabu ve vecech....Zatim hadejte tak doma neni, CD bude v praci, ale az to najdu tak to sem hodim je to zajimave.
Editoval killer (02-12-2008 20:16:05)
Oba mate svym zpusobem pravdu ale chci videt nazev Fce a taky ucel, proc se to pouziva a v cem je to lepsi.
Rika nekomu neco funkce TAC? Doufam ze jsem se nespletl a neudelal ze sebe blbce
K zjednodušení pri práci vede funkce TAC. Tekutá tavná lázen je zde uvádena do pohybu pomocí pulzního svarovacího oblouku. Obe soucásti svarence jsou urychlene spojeny. Oproti tradicnímu stehování je výhodou výrazná úspora casu. Tak nam to aspon vysvetlovali na skoleni a pousteli nam k tomu videjko, jeste ho zitra pohledam.
Editoval killer (02-12-2008 20:43:22)
Takze panove tady to je cerstvy, ted jsem to nahodil na youtube, v tom prvnim odkazu jsem se zmylil takze se vsem omlouvam za chybu.
http://www.youtube.com/watch?v=nYXJx86qEI8
Editoval killer (03-12-2008 17:37:50)
No to je ovšem pěkná funkce. Hmmm, co už dneska všechno není.....
Petr napsal(a):
To je něco jiného. U nás se tato funkce jmenuje "Easy joining"
ono co si budem povidat, kazdy vyrobce si to nazve jak chce, ja to znam pouze pod nazvem TAC, ale Easy joining si dam taky do slovniku.