SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý deň.
Má prosím niekto skúsenosti s opravou posuvu u tejto zváračky? Zváračka vôbec nereaguje na spínač na hadici a stále tlačí drôt a zvára. Posuv drôtu sa zastaví jedine v režime bodového zvárania a ajtak nereaguje na spínač. Inak regulácia rýchlosti posuvu funguje.
Dávnejšie som sa na toto fórum obrátil s prosbou o pomoc pri oprave BEZ pp315-21, kde nefungovalo prepínanie programov. Veľmi ste mi pomohli a poslali schémy k tejto zváračke, nakoľko som už bol úplne bezradný. Momentálne som v koncoch znova. Vymenil som takmer úplne všetko v riadiacej elektronike a bezvýsledne. Ak máte niekto nejaké skúsenosti, tak Vás prosím o pomoc. Vopred veľmi pekne ďakujem.
jestli vam nezustal spojeny spínač v hořaku...
Horáky mám dva kompletné a robí to na oboch. Drat posúva aj po odpojení konektora horáku.
nezustave nekde na elektronice slepene relé? to by mohla byt příčina
Když už máš schema , tak si pozvi elektrikáře .
Skúsenejší elektrikár je už pozvaný, len ktovie kedy bude mať čas. Tie relé omrknem a dám vedieť. Díky za postreh.
Dobrý den,
problém je jednoznačně v jednotce řízení, pokud jste mněnil "kde co" potom máte chybu v pájení některé součástky či podobná závada.
S pozdravem Zdeště