SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den,hledám nějaké ,,slušné" cóčko na dílnu,na klempířské práce,výfuky a sem tam malé konstrukce a pokud by někdo měl zkušenosti nebo snad tento stroj vlastnil,prosím ho zda by se mohl podělit o info funkčnosti a kvality tohoto stroje.Za nějakých 14000,- by už stroj snad měl fungovat slušně,ale rád si nechám poradit,já jen svářím,ale elektronické věci se mnou nemluví,tak se ptám.Druhá varianta,která by přicházela v úvahu je Migo 202,předem děkuji za nějaké poznatky a info
http://rulik.cz/index.php?akce=sortimen … MPACT209PM
Editoval pechyvwt3 (02-07-2013 19:02:57)
Na to co potřebujete dostačující stroj.rozumný poměr kvality užitné hodnoty a ceny
ETP mozem iba odporucit. Spolahlivost, vykon a dobra cena.
kolegovia majú pravdu,ja mám staršiu 180ku akurát som na nej menil usmerňovač inak nič ,stál 22eur plus 20 percent výpalné od vlády .došiel mi priamo od výrobcu aj keď som čakal dlhšie .(nemali skladom)
ETP jsou dobré stroje ačkoliv nemám zkušenosti s kombinací měď/hliník na trafu. Zdálo se mi to nějaké moc levné. Hliníkové vinutí bude mít menší zatěžovatel. 100%=100A myslím, že na doma dostačující
Stránky: 1