SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
z fotek vypada slušne, ani ty kostříví klešte nejsou moc opaleny a pokud jichcete koupit tak at vam ji da vyzkoušet na nekolik svaru vetších menších ve ve vicero nastaveních, a zkuste si i vyvarit 2 elektrody skusmo tak poznate že nekupujete zajaca v pytlu...
Editoval alll (12-06-2013 09:28:29)
alll napsal(a):
z fotek vypada slušne, ani ty kostříví klešte nejsou moc opaleny a pokud jichcete koupit tak at vam ji da vyzkoušet na nekolik svaru vetších menších ve ve vicero nastaveních, a zkuste si i vyvarit 2 elektrody skusmo tak poznate že nekupujete zajaca v pytlu...
Diky za reakciu presne ako pises samozrejme vsetko odskusat len mi stale nejde dohlavy ta farba zvaracky to musela byt nejaka prva verzia ak sa nemylim.
Červený se taky dělaly už se to zde probíralo.
Jenom pořádně vyzkoušej nám nefungovalo korektně podávání drátu a přišel jsem na to až po skončení záruky.
(Dva roky jsme vařili pouze MMA)
Treba ju vyskusat s cistym CO2,pretoze je doporucena na zmesny plyn
Ja by som si pri kupovani takehoto pouziteho stroja zobral krizovy sroubovak, masinu otvoril, pozrel kolko tam je bordelu, pripadne na mieste aj vyfukal pokial maju kompresor, vyskusal a kupil alebo nekupil.. podla mna nema nabehanych 30 hodin, ale vyse 300...
Jj,třicet hodin na mašině nepoznáš.Na obrázku je patrně stroj,který,jak již předeslal kolega má navařeno mnohem víc.No hlavně,jestli je O.K.!
Nemá někdo z majitelů tohoto stroje nápad, jak předejít občasnému zalepení drátu v průvlaku ??
Separační spray používám.......a svařuji směsným plynem od 70 do 120 A.
Na můj vkus dohoření drátu je utopené v hubici.