SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pěkná mašina.Kupoval jsi novou?
téměř byl to předváděcí kus
david870 napsal(a):
téměř byl to předváděcí kus
krasa a cena???
dal sem 150tis bez daně a s hořákama běžná cena je něco kolem 250
za takovej peniz mašinu do podnikaní a ne na domací prace.. ja bych radši za takovej peniz koupil novy auto, me stačí i mašina levnejší a stačí ta co mam v popisu dole..
svár v magu se mi zdá celkem hrubý...
jinak měl jsem možnost testovat ESABku nevím co to bylo ale bylo to nové a nesedla mi... moc složitá
jinak ke svářečkám na domácí použití, asi je to stroj který je do velkých provozů, ale mě kdyby firma prodala HSL od Alfy koupím si ji i domů, už jen že to má v sobě Tiga, elektrodu a mraky funkcí že vám ten stroj stačí jeden a můžete s ním dělat vše
tak to bola vyrazna zlava ale aj tak je to brutus...ale kazdy tlaci peniaze niekde inde,urcite lepsie ako by mali skoncit niekde v hracom automate,tak nech sluzi
Pekny stroj,ale na domace zvaranie troska drahy spas.Takyto stroj musi zvarat od rana do vecer a od vecera do rana:-)ale tak prajem vela uspechov a prijemnu zabavu;-)
Tak mu to lidi přejte.Já ty prachy mít nacpal bych je taky do strojů kde je mám potenciál zhodnotit je.Vrazit je do "novýho" auta znamená znehodnotit je.Už tím že auto koupím a přivezu si ho domů ztrácí určité procento ceny(jiné je to u veteránů),kdežto stroje mi můžou ještě peníze vydělat.....
To je pravda,auto je najhorsia banka...
urcite ti to prajem.nech sluzi k spokojnosti.
tiez som prikupil sustruh a nastrojarku frezku ... ked to spocitam mam v tom uz jedno mensie slusne auto ... v kompletnom sersane co mam mam jedno fakt super auto ale ako pise Lades auto je vyhadzovanie penazi von oknom.
ale kto chce vyhadzovat peniaze este viac nech si kupi moto. .-)
nevím jak ste přišly na to že to mám na hraní ? sice zatím není na 100pro využita ale vydělala na sebe asi za 14dní s levnější mašinou bych to udělal taky ale s tímto je radost pracovat a sem s tin o 20procent rychlejší a hlavně s takovou mašinou už mě nepřekvapí žádná zakazka umí vše černou hliník nerez na vše mám spec hořáky
pro unihero ten esam má také dc tiga ale tigovku mám zvlášt takže ho u esabu nevyužívám
nedřív sem uvažoval o 300ap ale ted sem rád že mám silnější verzy dělam sváry 130cm při 280ap a tam by už slabší mašina vypla
jinak díky za přání a pro všechny kdo nevařil v pulzu magem tak si to u někoho zkuste je to uplně jiný vaření i ty sváry jsou peckový
spletl sem to ten druhý svár je eldou první je magem
No jo, pěkná mašinka. My máme v práci nejdražší Migatronic (cca 160 000,-) a s tím pulzem se vaří parádně. Hlavně to skoro neprská a bzučí to jak čmelák Tak ať ti dobře slouží.
a jak silny máty ty migy
Mělo by to být toto: http://shop.migatronic.cz/hlavni-oddele … pulse?=620 Pětistovka s pulsem je to určitě, ale jestli sedí model nevím.
Měl se možnost půl roku vařit s touto mašinou....
pokud bych na ni měl tak ju hnedka beru
to co umí tak za tu cenu stojí...
to je v podstatě to same ale na fotce je inventorový stroj ja mám chopera ten inventor je ještě dražší
David tie podávacie valce si robil ako zákazku alebo máš doma aj ten zvyšok z mašiny?