SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravim, potrebujem do potrubia nad kotol navarit dve rurky s vnutornym zavitom na prisrobovanie noveho teplomera a orientacneho manometra . mam tig aj mig ale nejde mi to. tigova zvaracka hned vyhodi istice ked pripnem klieste k rure a mig zasa odpali drotik vo vnutri v mieste styku s podavacim kolieskom. skusal som merat multimetrom napatie medzi nulakom a rurami, je tam rozdiel par mV, malo by to byt uzemnene dobre. kusok od zvaru je zaradene cerpadlo, to je tiez klasicky uzemnene. sustavu mame staru 4-vodicovu TN-C. zvaracky mam na predlzovacke cca 10 m. mam to este nejako cele dodatocne pospojovat ? plamen nemam ani sa k nemu nedostanem. vdaka.
Zřejmě máš spojený sekundární vinutí s ochranným kolíkem. Přečti si vlákno "upgrade einhel 150"
Jestli nejseš elektrikář, tak ho zavolej.
Nejspíš měl někdo ty svářečky v prackách a podepsal se na nich .
nie, zvaracky su moje a su bez zasahu. inac zvaram s nimi v pohode, len tu bude problem v tom uzemneni. mig je gude 192 a tig mam cinsky wse s hf zaplovanim. elektrikar som, ved pisem, ze som to pomeral medzi potrubim a privodom a je to spojene. asi tam bude prilis maly prierez na predlzovacke.
Komu není rady, tomu není pomoci. A takových eletrikářů na baterky znám mraky.
tejto narazke nerozumiem. mozete to vysvetlit ? inac uz to mam spravene.
kinedryl123 napsal(a):
... inac uz to mam spravene.
A můžeš napsat, v čem byl problém???
Jinak je to jen další vlákno oničem, co tady zabírá místo a znepřehledňuje fórum.
Že by špatně propojený prodlužovák?
tak odpojil som uzemnenie vo vnutri krabice ako bolo poradene vyssie ( diky aj napriek narazkam ). predlzovacku mam dobru a aj instalaciu.