SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Mam tu pegas 160e a na vystupe nie je ziadne napetie,vent a kontrolka napajanie funguje.
Mohol by mi niekto poradit (aj napr. cez tel - zavolam) na co sa najskor zamerat??
Zacalo to tym ze niekedy pri zvarani jednoducho prestala zvarat,teraz uz vobec nic ani tuk.(
p.s.
nie som celkom laik ale nemam moc casu sa v tom sprtat
za odpovede vopred dakujem
Mě taky tak blbla svařečka až pak přestala jet očistl jsem všechny silove spoje uvnitř a už to fičelo :-)
Spoje su v poriadku,a aj ovladanie aj maly plosacik co je na chladicoch aj tepelna poistka,,,,,,,,podla mna chyba bude na velkom plosaku.
Mam pozicanu este jednu taku istu zvaracku len neviem na co sa zamerat alebo aspon keby som mal schemu zapojenia prip.neake meracie body tak to by slo.
pošli to do servisu.
super:o))
client33 napsal(a):
Spoje su v poriadku,a aj ovladanie aj maly plosacik co je na chladicoch aj tepelna poistka,,,,,,,,podla mna chyba bude na velkom plosaku.
Mam pozicanu este jednu taku istu zvaracku len neviem na co sa zamerat alebo aspon keby som mal schemu zapojenia prip.neake meracie body tak to by slo.
Ak máš takú istú mašinu funkčnú,tak si na nej meraj napätia a porovnávaj s tou vadnou.Potom už lahšie lokalizuješ závadu.
Rozumiem ale ide o to aspon neaku schemu zapojenia keby som mal,mam aj osciloskop.
to si najdi datashet od vsetkych IO a meraj napetie , a priebehy osciloskopom ... to takto sa zaobides aj bez schemy , ked sa vyznas v elektronike .
Tak idem na to osc a mult nastartovany:o)
Keby nahodou niekto hladal nieco podobne tak:
http://www.alfain.eu/dokumenty/01000102 … manual.pdf
Dobrý den,
z toho nekouká nic dobrého. Podobně jako franišek, doporučuji také:
franišek napsal(a):
pošli to do servisu.
S pozdravem Zdeště
Editoval zdeště (05-05-2013 18:56:24)
Ten manual je vhodny tak na zachod, bez jedineho priebehu s informaciami ktore schopny elektronik davno vie.
Atlan napsal(a):
Ten manual je vhodny tak na zachod, bez jedineho priebehu s informaciami ktore schopny elektronik davno vie.
Tak Vam pekne dakujem pani ...
Obidva gen TC4420 su vadne.
Editoval client33 (05-05-2013 23:49:13)
dík sdeště ale vím jak to pak dopadá. Viděl sem jednoho co si opravoval svářečku sám a byl docely zručný, ale trosku se mu to nepovedlo a tak fungovala jen na 95A nic víc
Neviem co znamena skratka gen, ale aj bez pozretia datasheetu to bude budic tranzistorov, takze je velky predpoklad ze zdochli aj tie, tak ze ako skoncilo ich testovanie?
Stránky: 1