SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Žádost o pomoc!
Vážení máte někdo k dispozici, nebo víte o někom, kdo může i zapůjčit mi elektrické schéma zapojení Svářecího poloautomatu PP 315.21 vyráběného do roku 1990 v BEZ Bratislava?
Podle informace od prodávajícího se opravou i elektrické části těchto strojů profesionálně zabývá na úrovni pan Zdeněk Štěpánek z Hrušovan u Brna, ale nevím, zda je ochoten mi elektrické schema poskytnout. Prohlašuji, že nechci tímto nikomu fušovat do podnikání, ale schema potřebuji pouze a jenom pro svoji potřebu ověřit si funkčnost některých obvodů. Moc prosím o pomoc zaslání schematu s tím, že uhradím kromě poštovného veškeré výdaje s tím spojené. Pokud by si náhodou pan Zdeněk Štěpánek tuto moji prosbu přečetl a schema mi poslal, děkuji mu předem.
Děkuji Novák
Předpokládám, že jste si dobře přečetl stánku http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=2397
Ano přečetl, předpokládáte správně, jinak bych zajisté nepožadoval pomoc od kolegů- stejně "postižených", a shánějících el. schéma, jako já.
Já už se elektronikou zabývám přes 40 let a jsou to stovky schemat , která jsem si musel nakreslit . Jenže mi bohužel nikdo neporadil , že si je mám pořádně popisovat a ukládat , o PC se mi ani nezdálo . A tak mám dvě škatule pokreslených papírů , kde u velké skupiny již nwm , k čemu jsou . No a zrovnatak bych sedl ke své mašině a vnitřnosti omaloval . Z toho jsou pak ty moje omalovánky , kterým se někdo směje , ale jsem tu jediný , který sem dodal i některé desky ze svářeček . Tak vem tužku , blok a maluj .
Stránky: 1