SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Aký máte názor na GAMU 1300D, vyrovná sa transpoketu?má rovnaký oblúk?
To isté je aj ETP Compin, teraz len záleží kto od koho kopíruje, respektíve od koho to čmajzli...
Compin necmajli , je to Gama v zelenom obale vyrabana pre slovensko . a ponte 131/151 zas urceny pre poliakov v modrom obale . Tak ked uz kupoval novu Gamu tak radsej uz Gama 1xxx PCF . Ta takisto vzlada predlzovak ako transpoket .
No ten Ponte 131/151 nemá nič spoločné s Gamou či Compin, už len podla ovládacieho panelu chýba display a prepínač, pri invertoroch je to dnes skôr všetko čmajznuté, vlastné riešenie majú profi značky za profi cenu
Som myslel či považujete Gamu 1300D za profi alebo hobby značku, čo sa týka porovnania vlastností nielen papierovo, mám ju 7rokov za vtedy slušné peniaze,na občas.použitie, ales transpocketom som nezváral.
Fronius TransPocket 1500 je zatiaľ to najlepšie na MMA, s čím som zváral (elektronika riadenia oblúka je skvelá a nastavenie dynamiky podľa typu elektródy a materiálu je tiež skvelá vec), ale je pravda, že som nevyskúšal všetky invetory na svete a so "šestkou" elektródou by som si asi moc neužil :-D.
...a čo sa týka práce na predlžovačkách (a raz aj na generátore strednej triedy) - to sme mali možnosť porovnať s niekoľkými strojmi, ale TransPocket 1500 bol na nich excelentný! ...až sme mali niekedy pocit, že šťavu ani nepotrebuje :-D :-D :-D.
Editoval FF (31-03-2013 21:04:36)
Ivko a mal si rozobraty compin ?
Nemal a prečo ?
No jasne , ved naco . Ked nevidel vnutrajsok , tak sa stebou hadat nebudem ... A este papiere od dodavatela z Blavy ...
chlapi co tady řešíta prostě si kupte invertor a když nebudete spokojeni tak ho vraťte. A ne hned se mu dívat na střeva a přemýšlšt odkud je to kopie. Prostě nechápu ten postup opřemýšlení kdo co od koho zkopíroval. Na těch tištěných spojích už toho moc víc vymyslet nejde V rámci ceny. Nebo je ještě jedna možnost a to větší prodejci dělají, že si můžeš invertor zapůjčit a odskoušet. nevidím v tom problém
atishajn ja som len napísal že GAMA 1500D je to isté ako ETP Compin, respektíve Compin je to isté ako GAMA, čo si ty napísal sám vyššie a ja neviem čo teraz riešiš. Ludia vy aj čítate to na čo reagujete, ja napíšem ako normálny človek tak aby to pochopil každý, atishajn napíše ako mongol že to musím tri krát čítať aby som pochopil, pričom si myslí že hovorím niečo iné ale obaja hovoríme to isté
atishajn napsal(a):
Compin necmajli , je to Gama v zelenom obale vyrabana pre slovensko
Jediné čo si tam ty primiešal je nejaký invertor dodávaný na PL trh, ktorý nemá s Compinou ani Gamou nič spoločné, minimálne nie tie ktoré majú digitálny ukazovatel a presne o nich bola reč
Editoval ivko (01-04-2013 11:05:26)
Stránky: 1