SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
nj tak slaba to ano kdyz potrebujete 200A tak nebudete kupovat svarecku co ma max 175A ;-)
http://stroje.bazos.sk/inzerat/23978378 … 50-Co2.php toto tiez nevyzera marne...otazny je stav....
denes napsal(a):
http://stroje.bazos.sk/inzerat/23978378/Predam-Zvaracku-MIG-350-Co2.php toto tiez nevyzera marne...otazny je stav....
Presne s takouto som zvaral, to je nezmar-ale obluda.
Headman napsal(a):
nj tak slaba to ano kdyz potrebujete 200A tak nebudete kupovat svarecku co ma max 175A ;-)
Ja som ju mal vplane kupit, ale spolupracovnik ma od toho odhovoryl, hovoryl ze on ju chcel tiez kupit ale najprv ju vyskusal priamo v obchode (s mensimy namietkamy majitela obchodu) po skuske ju vratil naspet do regala a kupil KIT 225
Editoval culto53 (27-03-2013 00:06:43)
vcera mi to nedalo a zkousel jsem zavarit riznuty L-ko stena 6mm a dopadlo to dobre sic skoro na max vykon ale normalne to provari tak nevim kde je zakopanej pes ... kazdopadne na 7mm a vic je potreba zrejmne udelat Vcko kvuli provareni materialu ale nevim nejsem profi svarec a asi nikdy nebudu ;-)
kdyz jsem dal max sel jsem zkrz, toto bylo tak akorat jak rikam nejsem profi svarec mezera byla na flex. kotoucek 1.6 mm a spoj natupo bez V
Editoval Headman (27-03-2013 10:30:50)
Headman napsal(a):
vcera mi to nedalo a zkousel jsem zavarit riznuty L-ko stena 6mm a dopadlo to dobre sic skoro na max vykon ale normalne to provari tak nevim kde je zakopanej pes ... kazdopadne na 7mm a vic je potreba zrejmne udelat Vcko kvuli provareni materialu ale nevim nejsem profi svarec a asi nikdy nebudu ;-)
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … 165458.jpg
Docela pekny zvar,mali ste dat fotku aj z druhej strany aky je tam koren.A aku ste nechali medzeru medzi L-kami?
Editoval culto53 (27-03-2013 09:13:21)
culto53 napsal(a):
Tvrdil ze je v praci, ale pri rozhovore som v telefone počul škriekať deti- tak to asi fakt smrdi, ale ešte tam aj tak zavolam.
Tak som tam dnes volal (na tu Formicu 249) 2x ani my to nezdvihol a inzerat je vymazany-toje v prde......
Editoval culto53 (29-03-2013 08:42:37)
Ano vcera tam bol doobeda som sa nan este dival ale asi som sa nemal divat ale volat... ja som ale pako....
Tak konecne som kupil to co2. Po dvojmesacnom surfovani po bazosu a rozmyslani ci kupit alebo nekupit tu Omi 204 som nakoniec kupil Kuhtreiber Kit 2400. Kupil som ju hlavne kôli jej dobrim zatazovatelom.Doma som ju hned viskusal. Too je ina kava. Dal som ju na maximum a do jokla (stena 5 mm) robyla diery ako do papiera
no tak mas fajn ze ju mas len pozicanu a ze si ju nekupil
A ty neveris ze ju mam, dal som za nu 680eur bez paragona, zarucak mam ale orazeny.
ups,ten posledny prispevok som dako prehliadol,ja som to pochopil tak ze si ju pozical od kamarata...
cistil sem moji omi204 a volne dole u civek vysel drat(kostra) dolu vedou jen dve kostry na vetrak a toto,ale kde to bylo netusim. nechce nekdo pomoc,kdo ma taky 204ku? staci oddelam tech 6 sroubku.ze schematu sem to nepoznal.
mam jen tucha,ze by to melo byt k jadru civek. svarecka jinak chodí