SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím chci se zeptat jestli je u někdo z Brna či okolí co svařuje hliník a je schopen zakoupit plotnu 3x460x850 naohýbat do určitího tvaru a navařit výztuky a úchyty. Díky moc
Tak malá oprava. Matriál jsme s sehnal. jde pouze o svaření.
nevidím v tom problém napiš na email
Email zaslán.
Tak asi stále aktuální. Kolega se neozval.
Notak chlapci to tu fakt nikdo není?
kup si elektrodu na hliník a zavař si to sám. Vyjde tě to lépe než nekoho uprošovat
JaraK napsal(a):
Ahoj, jestli se ti vyplatí to poslat do Opavy, tak nemám problém. PS: ale nevěřím že v Brně nikdo hliník nesvařuje:)
kiwi napsal(a):
JaraK napsal(a):
Ahoj, jestli se ti vyplatí to poslat do Opavy, tak nemám problém. PS: ale nevěřím že v Brně nikdo hliník nesvařuje:)
Když stím zajdu někam do firmy tak mě stím vyhodí že maj moc práce a na tak malou zakázku nemaj čas.
Svařuje ale evidentně nikdo kdo má zájem my vyhovět. Hliník sem nevařil a ani netuším zda elektrodou a jakým průměrem svařím 2 a 3 plech k sobě. A docela my na tom záleží.
JaraK napsal(a):
kiwi napsal(a):
JaraK napsal(a):
Když stím zajdu někam do firmy tak mě stím vyhodí že maj moc práce a na tak malou zakázku nemaj čas.
Svařuje ale evidentně nikdo kdo má zájem my vyhovět. Hliník sem nevařil a ani netuším zda elektrodou a jakým průměrem svařím 2 a 3 plech k sobě. A docela my na tom záleží.
V profilu mám adresu, pošli mě nějaký náčrt ať vím o co jde.
Máš to tam.
Do brna jezdím každý měsíc- respektive cca 15k pod Brno. Pokud by jsi to chtěl zavařit, tak není problém, zajedu a svařím to u tebe v dílně.
A kdy plánuješ cestu do Brna?
někdy koncem měsíce. Pojedu tam bratrancovi vyrábět malou pergolu- má jí už nařezanou na cnc mašině a já mu budu dělat ukotvení a samotné složení- je kutilskej anitalent, ale v anclu je to technik ok......
Kdyby jsi aspon věděl náký datum.... Mašinu máš na 230 nebo 400?
Jestli to ještě nemáš hotové tak dodej výkresy, vybavení mám, jsem 30 km od Brna.
Dík za snahu ale pozdě včera sem to poslal členovy do ostravy.
Nevadí, třeba někdy příště ...
Hotovo vyřízeno. Možno smazat.