SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
nazdar hoši potreboval by som niekoho kto by mi urobil nádrž z nerezu alebo z podobného kovu ktorý nepodlieha korozíí za všetky ponuky dakujem
a o jakou nádrž se jedná velikost, tlak atd.
to by som chcel na traktor objem tak 10L ...
olej chladící,kapalina,vzduch? co takhle uvést více informací?
Aneb přijdu do autobazaru a řeknu že chci zelené auto!!!!
na benzín... by som to chcel
a co rozměry válcová nebo jaká
Takhle to z nej budeme tahat jak z chlupaty deky.Vykres nebude ?Bez nej to nikdo neudela. Pocitej tabuli plechu1000*2000*1.5 cca 80€
Nikdo z okoli nerez nesvarí??
Editoval Honza007 (25-02-2013 21:25:41)
válej se mi na zahradě anticorový plováky o objemu cca 10litrů, snímaly hladinu v tankách v lihovaru, vyměním je s služebně staršími přispěvovateli Svarfóra za něco užitečného
Lubo, ať položíš dotaz kamkoliv, pořád ti odpovídají stejní lidé.
Jsi z Nitry, že? Poptej se ve svém okolí, Nitra je dost velké město a určitě tam bude pár firem, které dělají s nerezi a rádi ti vyhoví, ale obecně je to drahé a na traktor asi zbytečné.
I klasickou ocelovou (plechovou) nádrž jde kvalitně chránit proti vnitřní korozi (o to ti asi jde, že?).
Třeba žárový pozink nebo existují i barvy pro ochranu vnitřních částí nádrží proti korozi.
všetko som skušal aj nátery aj rôzne ine chem.prípravky a nič nepomohlo....
mohol by si foto ukázať ako to vyzerá?..
Konzervačním lakem na bázi kaučuku koupeným zde www.vintage-replica.cz jsem dle přiloženého postupu renovoval 3 motorkové silně rezavé nádrže. Jsou to 2 roky, benzín v tom je, drží to a neloupe se to.
Vyfotit vnitřek nádrže nejsem lépe schopen, ale něco tam vidět je.
aha takže vravíš že tam to ja som skušal kyselinou soľnou pomohlo ale onedlo zas to isté... tak ešte skusím sa popýtať po obchodoch a skusím to....
psal jsem ti sz
bourač napsal(a):
válej se mi na zahradě anticorový plováky o objemu cca 10litrů, snímaly hladinu v tankách v lihovaru, vyměním je s služebně staršími přispěvovateli Svarfóra za něco užitečného
nič mi neprišlo? resp.kde mi to akáže?