SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý deň.
Chcel by som sa spýtať kde by som mohol zohnať literatúru "Pájení od Ing. Ružu z roku 1988"
Je mi jedno v akej forme. Najlepšie by bola kniha, ale pomohlo by aj PDF-ko.
Ďakujem.
jarikbn napsal(a):
Dobrý deň.
Chcel by som sa spýtať kde by som mohol zohnať literatúru "Pájení od Ing. Ružu z roku 1988"
Je mi jedno v akej forme. Najlepšie by bola kniha, ale pomohlo by aj PDF-ko.
Ďakujem.
skús www.ulož.to
Tuhle výbornou knihu jsem před lety půjčil jednomu nastávajícímu Mgr. na TU v Liberci. Po jeho ukončení VŠ jsem ho už neviděl a knihu také ne. Prý ji někomu půjčil a už neví komu. A ač jsem se velmi snažil, už jsem ji ani v antikvariátech nesehnal.
simonsen: Na ulož.to som to skúšal, ale nič som tam nenašiel.
jirkati: Je to vraj najlepšia literatúra ohladne Spájkovania a ani mne sa nedá ju niekde zohnať. Ak by sa niekomu podarilo ju niekde objaviť bol by som moc vďačný.
Už som ju konečne zohnal. Je to fakt dobrá kniha. Ak by niekto potreboval, tak by som mu vedel preposlať ofotenú knihu. Keďže sú to fotky, tak to je dosť veľký súbor.
Zkus to zmencit na pouzitelnou velikost a hodit to na ulozto.cz
Nebo jeste lepe nic nezmensovat , a dat to na ulozto jak je to , a kazdy si to pak muze upravit podle vlastni libosti.
Také se těším ....
Sorry,
Editoval jarikbn (08-03-2013 07:00:07)
Když je tu ta odborná literatura tak už dlouho sháním knihu Rozvinuté součásti z plech od M Laskowski. stačí i pdf
Jarikbn díky. Teď si za dlouhých zimních večerů ještě pohraju, aby z toho byla zase kniha do knihovničky.
Ano , od 131 jen bílo , Bohužel .
Tak jsem si začal hrát se stránkami a ejhle - od poloviny bílo. Snad se tu staví Jarikbn a pomůže nám se zbytkem. I to co je ke stažení je kus odvedené práce.
JJ, 132 je prázdná, 133 ještě naběhne a pak už konec.