SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Poznate niekto zváračku S-MIG 180 od firmy Eurotec???
Zaujímali by ma nejake prakticke skusenosti z týmto strojom.
Čítal som o nej,že maju problem z podavačom drôtu (slaby motor na podavači a napajanie sa berie zo zváracieho trafa).
Dá sa z tým vôbec normalne zvárať???
Editoval m.evil (05-11-2008 05:41:59)
Dnes som kúpil zváračku eurotech 220 a dnes sami aj pokazil podávač drôtu . V servise som sa dozvedel pár informácii a to že sú to zváračky vyrábané v Srbsku pre Polský trh . Po návrate zo servisu vám napíšem čo bola chyba a koľko ma to stálo .
dobry den prajem. tak ako si pochodil miskof ???? aka tam bola chyba hmmmm???? daj vediet.
Zváračku som doniesol do servisu a tam bežala bez problémov ,doma znova po pár minútach posuv drátu prestal ísť . Po demontáži plošného spoja som prišiel na to že relátko na posuv je vadné . Šikovný elektromechanik miho vymenil a odtedy je pokoj zváračka fachčí .
miskof napsal(a):
Zváračku som doniesol do servisu a tam bežala bez problémov ,doma znova po pár minútach posuv drátu prestal ísť . Po demontáži plošného spoja som prišiel na to že relátko na posuv je vadné . Šikovný elektromechanik miho vymenil a odtedy je pokoj zváračka fachčí .
tahle svarečka je častecne kopie einhell BT GW 170 cast pajšlu bude čínská s nalepkou kende... trafo a tlumivka podle toho vypada, i ten ventilator chlazeni.
Neviem identifikovať či sú to čínske komponenty ale počul som že je to slovinský výrobok pre polský trh . Trafo je vynuté hliníkom a jadro je zvarené . Neviete miniekto poradiť či sa dá kúpiť výkonovo identické trafo vynuté meďou a kolko môže asi stáť . ??????
miskof napsal(a):
Neviem identifikovať či sú to čínske komponenty ale počul som že je to slovinský výrobok pre polský trh . Trafo je vynuté hliníkom a jadro je zvarené . Neviete miniekto poradiť či sa dá kúpiť výkonovo identické trafo vynuté meďou a kolko môže asi stáť . ??????
ano trafo se da koupit odtud http://www.gamasvar.cz/1975-trafa-a-tlu … -165a-1f-/ sam ho mam v planu koupit do svojí svařečky enihell BT GW 170 VČETNE TLUMIVKY A USMEŘNOVAČE A řídíci desky mel jsem polskou desku fungovala dobře vesvařečce byl nejaky skrat a deska skoro cela vyhorela i cestičky mezi součástkami.