SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim, mozno sa tu najde niekto kto uz mal podobny problem. mam asi 2 roky staru kuklu speedglas9002V/denne pouzivanu/, v postednej dobe sa dostala do bodu ked sice stmieva bezproblemovo ale namiesto nastavenej 13 stmieva na odhadom 9-10tku/. Vymenil som baterky, ale ziadna zmena, nestalo sa uz nieco podobne niekomu z vas ? reklamacia v tomto pripade uz nepripada v uvahu.
možná špatné krystaly v LCD displeyi.
vsetko je mozne, menej prekvapeny by som bol kebyze nestmieva vobec, ale takto to pre mna ostava zahadou.... nemate niekto skusebnosti s touto kuklou? http://www.vaw.biznisweb.sk/product/kem … aska-6568/
Nemám síce konkrétne skúsenosti, ale nejaký ten článok som prečítal. Možno sú nové batérie slabé, alebo pri výmene je vhodné všetky hodnoty dať na minimum! Keď vložíš nové batérie potom si znovu nastav svoje hodnoty.
tiez ma to napadlo a dost som s tym laboroval, samozrejme som vyskusal 2 balenia baterii ci nemoze byt problem v tom ale nejako som nepochodil...