SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
nemá někdo schéma na toto CO2 COMPACT 179 PM
a co takhle trosku hledat www.google.cz napsat "COMPACT 179 PM" manual
v mamualu schema je je to dokument s priponou .doc
Honza007 napsal(a):
a co takhle trosku hledat www.google.cz napsat "COMPACT 179 PM" manual
v mamualu schema je je to dokument s priponou .doc
tak jo, díky za radu, nenapadlo by mě to tam hledat
pete805 napsal(a):
skús www.etpsro.sk
díky , tam už jsem to našel - chtěl jsem vědět zapojení DPS
tony69 tak co už maš doma nejakou řídicí jednotkuktc112/AEK115/AEK024? tyhle typy jsou nedostupnejší..
alll napsal(a):
tony69 tak co už maš doma nejakou řídicí jednotkuktc112/AEK115/AEK024? tyhle typy jsou nedostupnejší..
DPS+ posuv přijde až po novém roce
Compact 209PM chcem kúpiť, skúsenosti niekto?
neni spatnej, možna svařecí trafo z nej bude vyrobeno u kuhtreiber.... jen elektronika nastaveni je nic moc omi 205 až .... ma 2T/4T body, pulzy. kompakt ma jen 2T tudiž se musi na hořaku pořad držet spoušt aby to vařilo... ujinych mašin nastavim 4T jednou zmačknu pustim spoust a hořak jen přidržuji a vařím i velmi dlouhe svary nebo rovnou na 3 vrstvy svar...
alll napsal(a):
neni spatnej, možna svařecí trafo z nej bude vyrobeno u kuhtreiber.... jen elektronika nastaveni je nic moc omi 205 až .... ma 2T/4T body, pulzy. kompakt ma jen 2T tudiž se musi na hořaku pořad držet spoušt aby to vařilo... ujinych mašin nastavim 4T jednou zmačknu pustim spoust a hořak jen přidržuji a vařím i velmi dlouhe svary nebo rovnou na 3 vrstvy svar...
od této firmy ETP nic nebrat nejsou schopni ani po 3 urgencích zaslat mailem nabídku
Tak toto OMI 205 je lepsí troj?- výrobca je aká a kvalita je dobrá? Tak toto OMI 205 je dobrý stroj?
Inak ochrana /istič/ mám iba B 16 amperový.
laci1977 napsal(a):
Tak toto OMI 205 je lepsí troj?- výrobca je aká a kvalita je dobrá? Tak toto OMI 205 je dobrý stroj?
Inak ochrana /istič/ mám iba B 16 amperový.
výroba svářeček v Třebíči má tradici , vem něco od Omicronu nebo Kühtreiber
ano omi 205/kit205/tiger 205 jsou velmi dobre mašiny na domací svařeni jsou vykone dost dokažou svařet i 1.0dratem v pohodě mam odzkoušeno jak na omi 205 tak nasvem tiger 205_ to je přejmenovany kit 205 v jine barve určeny na vyvoz..., ale jajsem si ho sam doma z dílu sam smontoval a jsem rad že ho mam..
A este to ,ze OMI 205 ponukajú 4 merovým horákom.A tak stým dlhým káblom nestratí sylu?Lebo trafo sváračky boli tak, ze som predlžoval káble,tak bol už slabý. Tak toto CO zváračky už nie? Môžem dať dotoho aj 5 metrovú?
Nato ani sajnu nemám.
ano i 5metrovy..
Toto mám este na OMI 215D je amper a voltomer.
Toto zváračka kedy ukáže číslá -len tedy, kedy zvára alebo aj kedy je len zapnutý?
Vie to niekto pomôcť?
A este to, že čo je rozdiel medzi OMI 205 a 206, ďakujem!
podivejtete na vebu omicron na oba modely jaky mají zatežovatel a vahu stroje vybavu najdete až v nejakem manualu..
Kludne aj tú ETP, vyrábali poctivé mašiny, tieto novšie sú už lakomšie, vyberal by som taký model, ktorý má vynutia z medi, lebo niektoré majú aj kombináciu Al. Skôr by som sa obzrel po staršom bazárovom kuse, tie sú všetky poctivé, OMI či Kuhtreiber sa vyrovná akurát tým dnešným "lakomým" ETP.
Niečo takéto http://dum.bazos.cz/inzerat/20762146/Sv … ct-250.php mal som to doma, ostala mi Compact 325 , tá Compact 250 vážila cez 100kg a to hovorí o poctivosti zdroja dosť
Editoval ivko (11-01-2013 21:42:10)