SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
tkzv:výlet drátu cca 10-12 krát pruměr drátu
Honza007 napsal(a):
dík za radu, desku objednám a uvidím.....
tony69 napsal(a):
Honza007 napsal(a):
dík za radu, desku objednám a uvidím.....
ještě mám na tebe dotaz při dvojtaktu je tlačítko Q 11 vypnuté nebo sepnuté? jazýčkové relé je při klidovém stavu sepnuté a jak projde svařovací proud tak se rozepne? díky
ach jo až ju budete mit doma pak se muže radit, pak jeto jak hazeni hrachu o stěnu, nebo mlaceni prazne otepi slamy a zrno z ni nevytlučete..
JR je v klidu rozeple spina ho mag. pole ale to jsem jiz psal vyse.Co se spinace tyka je to jedno staci dle funkce upravit popisky.
Tak tak az bude doma pak se nebudete muset zbytecne ptat.Na zapojeni teto desky staci znalosti zakladni skoly.Netreba v tom hledat vedu.
Editoval Honza007 (17-12-2012 22:53:59)
Honza007 napsal(a):
JR je v klidu rozeple spina ho mag. pole ale to jsem jiz psal vyse.Co se spinace tyka je to jedno staci dle funkce upravit popisky.
Tak tak az bude doma pak se nebudete muset zbytecne ptat.Na zapojeni teto desky staci znalosti zakladni skoly.Netreba v tom hledat vedu.
v tomto schématu http://www.kuhtreiber.cz/Navod_255-405_ … -DE-PL.pdf je JR v klidovém stavu sepnuté a u omi je to naopak , tak proto jsem měl ten dotaz... jinak díky za rady