SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý večer!koupil jsem si novou svářečku OMI 245D a nemám tabulku pro nastavení svařovacího proudu a posuvu drátu.svářečku mám nastavenou,ale zdá se mi ,že mám pořád vysoké sváry.pokud má někdo tabulku jak nastavit svářečku,prosím o zaslání.díky!Josef.
Na nastaveni netreba tabulky i kdyz treba v navodu k WLSP 315 supr zpracovane(lze ho pouzit jako pomucku).Neni-li uvedeno v navodu jinak pak se zpravidla na mig mag svareckach nejdrive nastavuje napeti prepinaci( pro zjednoduseni vykon) a pak posuv dratu (cim vetsi vykon tim je potreba vetsi posuv pokud vam to dela vysokou nalepenou housenlu uberte posuv (dle zvoleneho svareciho procesu "zkratovy" nebi"sprchovy" vy budete svaret asi vetsinou zkratovym procesem.Nejlepsi bude kdyz si vemete kus plechu a zkusite si vse nastavit jiste vam to po par pokusech pujde;) Od pocitace ji nenastavite ,pokud pouzijete pri nastavovani sluch brzy poznate spravne nastaveni krasny sumivy zvuk pekne rozlity svar a minimalni rozstrik. U nekterych svarecek se da nastavit zapojenim zemniciho kabelu jeste tlumivka ta muze take ovlivnit rozliti a rozstrik.
Editoval Honza007 (28-10-2012 21:13:43)
Jaký máte výlet drátu z průvlaku (někdo říká ze špičky - ne z hubice)? Kolik máte nastavený průtok plynu - čím měříte? Jaký náklon hořáku používáte? Tlačíte hořák dopředu nebo ho táhnete k sobě? Jaký svár vznikne, když si podložíte svařenec asi 30 st. a svařujete do kopce?
Jj nedostatek informaci to se pak blbe radi Jirkati ma recht
Editoval Honza007 (28-10-2012 22:12:50)
Stránky: 1