SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
to rapidak : Skúste si pozrieť e-mail .
vie mi niekto poradit ako mam zvarat pb+stlaceny vzduch mam napojeny stlaceny vzduch z kompresora a pb z 2kg flase na acetylenovy horak.velmi tazko sa pb zapaluje a vzdy mi ho vyfukne. ak sa mi aj podari zapalit ho vzdy ked pustim len trochu vduchu hned vyfukne plamen.
misob6 napsal(a):
vie mi niekto poradit ako mam zvarat pb+stlaceny vzduch mam napojeny stlaceny vzduch z kompresora a pb z 2kg flase na acetylenovy horak.velmi tazko sa pb zapaluje a vzdy mi ho vyfukne. ak sa mi aj podari zapalit ho vzdy ked pustim len trochu vduchu hned vyfukne plamen.
Zdravím,
můžu se jen zeptat k čemu tato ''svařovací souprava'' má sloužit?
Kompresor + PB2kg + acet.hořák
fungovalo to vobec niekedy ? respektive je vobec mozne aby to fungovalo ???
pavol.sk napsal(a):
fungovalo to vobec niekedy ? respektive je vobec mozne aby to fungovalo ???
Jestli si dobře pamatuju, tak už se na to někdo ptal a kolega bourač to šel do dílny vyzkoušet. Výsledek pokusu: Nefunguje to.
Hoši, je tu jediná možnost, k čemu to může být, a to k destrukci baráku a zbití sama sebe.............
Každá kombinace hořlavého plynu a kyslíku nebo vzduchu má svůj spalovací poměr a svoji maximální rychlost hoření a na to musí být hořák udělán.