SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den.Uvažuji o koupi svářečky Einhell mohl by mi někdo prosím poradit zda je to dobrý stroj?Chtěl bych s ní svařovat jen doma jako domácí kutil jen drobnosti.
Co takhle nejdříve zkusit funkci hledat Našlo by to třeba tohle, nebo tohle a další.
To se klikne na položku hledat v menu. Do políčka Hledání podle klíčového slova se napíše třeba slůvko einhell, v seznamu Diskuze se vybere MIG/MAG svářečky a svařování a klikne se na tlačítko Odeslat. Výsledkem je seznam všech témat, kde se zmiňovaly svářečky einhell. A protože je to v kategorii céóček, bude se jednat jen o céóčka. Pak už stačí jen se tím prokousávat a nasávat již uveřejněné poučné zkušenosti ostatních...
To Admin: Asi by to chtelo nejakej lehkej manual jak to tady chodi aby kazdy vedel kde co a jak. Ale nejde mi do hlavy jak na tak jednoduchym foru nekdo nemuze neco najit. Jinak jestli ten manual nekde je tak jako bych nic nepsal.....Uz to vidim.....Tlacitko hledat slouzi pro --- hledani ---
Editoval killer (16-09-2008 21:05:28)
Dobry den. uvažuji o koupi svařečky mig star 2103 asi za 10000.- mohl by mně prosim někdo poradit,nebo jestli nema tento stroj doma,jestli je to dobra koupě.Je nová na 380V,210A i s hořakem.Diky za odpověd
Jaky mate nazor na svarecky Gude?
Editoval franus (24-09-2008 21:18:19)