SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím, řeším jakou samostmívací kuklu si mám pořídit k MMA svařování, o TIGU neuvažuji, vařím invertorem, pouze doma, takže nechci investovat nějaké horentní sumy, ale výběr na trhu je značný a mě jde spíše o to jaké hodnoty by pro domácí kutilské sváření měla mít. Nerad bych koupil něco, po čem budu druhej den koukat jak vyvoraná myš. Díky za Vaše názory. Opravdu mi nejde o zdravotní efekt, tolik toho zase nenavařím, ale chci aby to bylo funkční.
Asi jsem v posledních letech ve firmě vyzkoušel všechny samostmívací kukly, které jsou u nás a v sousedním Německu na trhu. Mohu zodpovědně říci, že jsem nenašel vyložený šmejd. Prakticky každá kukla s rozsahem 9 - 13 vám poslouží pro domácí kutění zcela bezpečně. Z praktických důvodů bych mírně upřednostnil kukly napájené i výměnnou baterií.
Ahoj, skoro rok používám doma kuklu za cenu 2000,- a v pohodě. Je to ta solární, ale za ty prachy...........
Stránky: 1