SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Nezdají se Vám divné ty parametry? 230 V 200A??? 100% zatěžovatel 154A? Ukažte mi invertorovku na 230 voltů, která má stoprocentní zatěžovatel 154 A?
Editoval killer (13-07-2012 12:30:12)
Parametry ani nie , ten invertor uz musi mat zasuvku 32A/230V a nie beznu 16A/230V ...
Když už jsme pánové u těch úvah, tak na té fotce vidím právě to, čemu by se měl člověk vyhnout- trojzásuvka made in China,
určená do interieru, max do 10A, průřez kabelu 1mm2, abych mohl asi svařovat a brousit. Invertory potřebují kvalitní přívod
a venku taková prodlužka nemá co dělat. Doma si samozřejmě dělejte co libo, odpovědnost je na provozovateli/ na mě,co dělám/
Josef*elektro napsal(a):
Když už jsme pánové u těch úvah, tak na té fotce vidím právě to, čemu by se měl člověk vyhnout- trojzásuvka made in China,
určená do interieru, max do 10A, průřez kabelu 1mm2, abych mohl asi svařovat a brousit. Invertory potřebují kvalitní přívod
a venku taková prodlužka nemá co dělat. Doma si samozřejmě dělejte co libo, odpovědnost je na provozovateli/ na mě,co dělám/
To píšu již ve svém prvním příspěvku v tomto vlákně
atishajn napsal(a):
Parametry ani nie , ten invertor uz musi mat zasuvku 32A/230V a nie beznu 16A/230V ...
Hmm a vy doma máte 3x400V a jištěno 32A? NAvíc ta cena za takový výkon mi nějak taky nejde do hlavy, určitě v tom bude nějaká nesrovnalost, nehledě na to, že jak už tady píšou chlapi nahoře, tak čínská přechodka z 3x300V + N + PE na 230V bude opravdu výrobek s kvalitou
take zasuvky sa pouzivaju len v priemysle...doma take daco asi nema nikto,rozumnejsie je spravit si redukciu z 5koliku
Josef*elektro napsal(a):
No, já nevím, tyhlety zásuvky vyrábí v podobném designu spousta výrobců, takže soudit jen z dálky z vzhledu na jejich nekvalitu asi nebude přesné. Fakt je ale, že obvykle tam je všechno obvykle zalité v plastu a bez destrukce se průřez kabelu ani kvalita kontaktů v zásuvkách nezjistí. Nezbývá, než věřit štítku, na jaký proud to je.
pavol.sk napsal(a):
take zasuvky sa pouzivaju len v priemysle...doma take daco asi nema nikto,rozumnejsie je spravit si redukciu z 5koliku
tak to je jasne ... len nie kazdy vie zapojit pat zilovy kabel ... tie invertory existuju , len nie na doma !
Stránky: 1 2