SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Předem se omlouvám že to vkládám sem, ale na svarbazar není tolik lidí a já se toho musím zbavit co nejdříve.
Jde spíš o to že někomu může posloužit, a je mi líto jí dát do šrotu, tak to dám kdyby se někomu hodilo než že bych jí neměl kam udat.
Prodám CO2 značky delta třebíč,180A starší výroby, Spolehlivý odbočkový stroj, na 380V prodávám za cenu šrotu , cena 6tis - rychlost sleva. mašina je celkem kompaktní (58kg) (obsah cu 40kg x 120kč kg) ale je mi líto ji rozdělávat a nechce se mi to řezat, jinak minulí týden jsem zlikvidoval do šrotu jednu stejnou(to byl jen vrak s trafem) a myslím že bude někomu i dlouho sloužit.foto ted nemám a pojedu tam se zájemcem,jsem docela bolavej,tak se mi tam nechce, je to modrá bedna na 18kg cívku délka cca 60cm Výška 50cm šířka 40cm hlavní vypínač, druhý vypínač na regulaci napětí 10 stupnů a další na posuv. umí velmi hezky vařit i silné materiály (provaří 15mm velmi pěkně).
180A
60% 160A
100% 140A
kladky 0.8 , 0.6, 1.0, 1.2
je potřeba koupit nový bowden, hubici, průvlak. hořák celkem příjemně měký a lehký, myslím ks 250
co je bez flašky a drátu.
dnes si bud někdo přijede nebo de zítra ráno do hutí.
Editoval alfin.cz (07-07-2012 15:27:10)
odkud jste??
Praha východ počernice
pokud by byl zájem, mohu kus dovést,třeba na půl cesty
nová cenovka, potřebuji to dnes, cena 5tis
co prodáno.
Gratuluji