SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den,
chtel jsem se zeptat jak nastavujete nebo podle ceho tlak na drat... Jo aby sel plynule ale to vesmes staci jenom malicky ale kdyz se trosku pridusi(treba prsty) uz neposouva tak jak to nastavujete vy? Diky
Tak aby v jakekoli poloze kabelu a horaku sel drat plynule.Samozrejme ne kdyz je kabel zlomeny a samozrejme cesta dratu musi byt bez zavad a take cista.
je vhodne bouden v horaku nejako mazat ?
trebarz kvapkov oleja ?
Ne bovden se nesmi mazat ani kladky pak by vam vesvaru se delaly pory, a navic by se bovden ucpal supinkami z dratu daleko rychleji pokud drat nejede hladce vymenit bovden za novy!!!
mato3 napsal(a):
je vhodne bouden v horaku nejako mazat ?
trebarz kvapkov oleja ?
Tak nevim mate tu skoro 200 prispevku a ptate se na takhle trivialni vec??Ktera tu jeste k tomu byl mnohokrat probirana.
I triviální je průtok plynu nastavil jsem dle budíku a myslel ,že vše je ok.apo přeměření průtokoměrem jenž stál 150 kč jsem zjistil jak hluboce jsem se mýlil musel jsem nastavit téměř dvojnásobek na budíku abych měl požadovaný taktéž kladka byla zanesená rzí ze zrezlé cívky po vyčištění a odmaštění bylo vše o 100procent lepší.