SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
njn to se ti to na takovykhle strojich delaji noze
Taku ohybacku by som aj ja potreboval, inak chlapi, neviete niekto kde by som mohol vyhodne kupit vrtacku- stojanovu alebo stolovu, V-20 a podobne, (bazos mam uz prezrety :-) )
jafi napsal(a):
Taku ohybacku by som aj ja potreboval, inak chlapi, neviete niekto kde by som mohol vyhodne kupit vrtacku- stojanovu alebo stolovu, V-20 a podobne, (bazos mam uz prezrety :-) )
Proma včil dělá ohýbačku podobné konstrukce(na té jsem ohýbal u kámoša,ale není to ono-v místě ohybu dochází k ostrému otlaku jakoby počátku lomu,tady je pěkně rádius.(není to nic neodstranitelnýho stačí na tom kuse kolem kterýho se to ohýbá srazit hranu a ten rádius tam udělat).U těch V20 bacha byl jsem okouknout několik kusů a ty levnější většinou stály zaprd.Tchán ji má v suprovým stavu ale taky ho stála přes 80.
tak treba len ten bazos stale sledovat V-20 tam je skoro stale ale tie lepsie kusy idu prec behom par hodin maximalne den a su prec
tak,dneska som bol v polsku a narazil som na stojanovu vrtacku, vykon motora 1500 W max. priemer 32 mm (vrtania) cast kde je zverak sa da jednoducho nastavovat, aj uhly a podobne, konstrukcia nieco ako V 20 stojanova, je taka masivna nie ako tie stojanove ako Gude Proma atd, a cena 2100 zl, ako nahle zozeniem vozik idem po nu :-) a zabudol som podotknut ze je uplne nova, a este jedna vec, zaujal ma hlavne ten vykon motora
Editoval jafi (26-05-2012 19:59:48)
Ládes napsal(a):
Dalším neocenitelným pomocníkem ve výrobě je pásová bruska.Kdo chce zažít jak mu při 30m/s mizí 8mm pásovina z rukou vřele doporučuju
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … g_6896.jpg
30m/s stačí ? koukal jsem na profi pásovku měla tušim 43m/s , brácha jí po mě chce vyrobit, bude dělat nože, ale na ty bude asi potřebovat s možností měnit otáčky