SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý deň. Rád by som sa opýtal či je možné zváračkou Rilon RC 160 D MINI zvárať aj metódou TIG. Uvažujem o kúpe tejto zváračky nakoľko má dobré recenzie. Akurát nechápem že niektoré invertory dokážu zvárať aj MMA aj TIG. Pri iných sa zase uvádza len MMA. Taká kde sa uvádza len MMA proste TIG nezvládne? Zváračku chcem pre domáce použitie do dielne ale rád by som už kúpil za primeranú cenu univerzálnejšiu zváračku.
Za rady vopred ďakujem.
Tato svářečka není přispusobená na Tig sváření stačí kdyby jste si přečetl u prodejcu specifikaci.Pokud něco nechápete použijte Google nebo na tomto foru Hledat pokud to nenajdete až pak se ptejte!!!
Tady na foru je snad 1000 dotazu ohledne koupe invertoru stačí jenom číst!!!
Editoval Honza007 (12-05-2012 10:35:14)
motolaco napsal(a):
Dobrý deň. Rád by som sa opýtal či je možné zváračkou Rilon RC 160 D MINI zvárať aj metódou TIG. Uvažujem o kúpe tejto zváračky nakoľko má dobré recenzie. Akurát nechápem že niektoré invertory dokážu zvárať aj MMA aj TIG. Pri iných sa zase uvádza len MMA. Taká kde sa uvádza len MMA proste TIG nezvládne? Zváračku chcem pre domáce použitie do dielne ale rád by som už kúpil za primeranú cenu univerzálnejšiu zváračku.
Za rady vopred ďakujem.
Pri kazdom vyrobku mas napisanu specifikaciu, ci to ma tig alebo nema, jeden seriozny pran predava rilon MMA a aj TIG funkciou ,samozrejme ze RILON mini nema tig, tu mas ten link
http://stroje.bazos.sk/inzerat/15395936 … sional.php
jafi napsal(a):
motolaco napsal(a):
Za rady vopred ďakujem.Pri kazdom vyrobku mas napisanu specifikaciu, ci to ma tig alebo nema, jeden seriozny pran predava rilon MMA a aj TIG funkciou ,samozrejme ze RILON mini nema tig, tu mas ten link
http://stroje.bazos.sk/inzerat/15395936 … sional.php
vždyt to píšu eh
Stránky: 1