SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Mám dotaz,jeden den skončím sváření vypnu svářečku vzadu vypinačem,ale nechám ji zapnutou v zásuvce.Druhý den přijdu vezmu do jedny ruky kleště do druhý ruky hořák a cejtim jak to slabě probíjí. Občas se to stane i při sváření když chci přehodit kostru a držím v druhé ruce hořák. Jinak to sváří bez problémú.
To říkáš uplně správně někde to probijí
nojo,ale ono to začne probíjet vždy když to nečekáš....pak už mám strach šáhnout na kostru.... :-))
rozhodně to nedavej na spravení co by tě pak dokopalo k práci :-)
nemate nekdo manual na castoline eutectic castotig 1701 dc potrebuju vysvetli jeji funkce co se daj prepinat
tady nikdo nevi...kde k tomu sehnat manual?
Dobrý den,
oslovte firmu Castolin, rádi Vám pomohou.
S pozdravem Zdeště
Zdravím, já mam podobný problém s froniusem TP 1500. Svářečku mam v ponku, je tam stočený i kus prodlužováku a přívodní kabarl ke svářečce, ponk mam svařený z jeklu. Kostru mam chycenou na svěráku a kleště zaháklé za ponk, ale žádnou vodivou částí se nedotýkají stolu. a ted k problému, sundám kostru že jí zobnu jinam a při lehkém dotyku s tim ponkem je vidět nepatrné jiskření. Jak psal kolega, občas to i trochu zabrní, když mám v ruce oba kabely. Je možné, že to dělá nějaký bludný proud od toho přívodního kabelu indukovaný někde ve sole, nebo je chyba jinde?
Svářečka i prodlužovák je vizuálně ok.